Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Selvä peli

 
Selvä peli

Kärkisijoista taisteleva D Team ei antanut keskiviikkona HeKille mahdollisuuksia, vaan tylytti vierailijoita selkein 6-1 -lukemin. Kotijoukkue teki heti ensi metreillä selväksi, kuka tänään määrää. Ottelu ei ehtinyt vanheta kuin yhdeksän sekuntia, kun punalamppu syttyi D Teamin avausmaalin merkiksi. Pekka Jormakka sai siitä merkinnän maalitiliinsä ja Lauri Taipalus puolestaan syöttöpisteen. Tämän enempää maaleja ei vielä ensimmäisessä erässä nähty, vaikka HeKille tarjottiinkin yksi tilaisuus ottelun tasoittamiseen ylivoimalla.

Toisessa erässä tapahtuikin sitten hieman enemmän. Siinä missä HeKi ei onnistunut hyödyntämään ensimmäistä tilaisuuttaan ylivoimaan, D Team kuitenkin onnistui. Mikko Niinikoski istui kakkosta laitataklauksesta, kun Lauri Taipalus nappasi jo illan toisen pisteensä ampumalla kiekon pömpeliin. Myöhemmin samassa erässä oli Jonne Virtasen vuoro onnistua ylivoimalla.

Kolmanteen erään lähdettiin siis 3-0 lukemista, ja nämä kolme maalia olisivatkin voittoon jo riittäneet, mutta maalintekoa jatkettiin myös viimeisessä erässä. Tällä kertaa pelin avasi HeKi tekemällä kavennusmaalin heti alkuminuuteilla. Denver Manderson laittoi kiekon reppuun ja Teemu Rinkinen toimi syöttäjänä. HeKin kiri jäi kuitenkin torsoksi ja seuraavaksi oli taas D Teamin vuoro onnistua. Ensin Miika Roine laittoi itse pelin 4-1:een, syötti muutamaa minuuttia myöhemmin Heikki Huoviselle, joka laittoi pelin 5-1:een. Tämän jälkeen Huovinen puolestaan toimi syöttäjänä yhdessä Mika Viinamäen kanssa, kun Matti Koistinen viimeisteli loppulukemiksi 6-1.

Näin kolme pistettä jäivät Jyväskylään. Asetelmat sarjataulukossa eivät kuitenkaan muuttuneet. HeKi on edelleen juuri karsintaviivan alapuolella, mutta edellä olevat sekä Jokipojat että K-Vantaa ovat tismalleen samoissa pistelukemissa. D Teamin ero toisena olevaan KooKooseen puolestaan säilyi kymmenessä pisteessä KooKoon voittaessa oman ottelunsa. Myös Jukurit oli voitokas, joten piste-erot kolmen kärjessä eivät muuttuneet suuntaan eivätkä toiseen.

HeKillä onkin perjantaina tärkeä ottelu edessään, kun K-Vantaa asettuu sen vieraaksi. D Team pelaa puolestaan seuraavan ottelunsa lauantaina Jyväskylässä Jokipoikia vastaan.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää