Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kevätkausi lähtee käyntiin

 
Kevätkausi lähtee käyntiin

D Teamin ja HeKin kevätkausi starttaa Jyväskylässä joukkueiden kohdatessa tällä kaudella nyt jo viidettä kertaa. Pääsääntöisesti D Team on ollut joukkueista se, joka on vienyt, ja HeKi se, joka on vikissyt. Kolme neljästä pelatusta ottelusta on päättänyt D Teamin voittoon kohtalaisen selkein lukemin. Lokakuussa HeKi nappasi yhden taisteluvoiton vieraillessaan Hippoksella.

Nyt on tietysti uusi vuosi ja uudet kujeet. Jos pohditaan puhtaasti sitä, kumpi joukkueista tarvitsee kipeämmin pisteitä, vastaus on selväsi HeKi. HeKillä on vielä kaikki mahdollisuudet niin kevään playoff-karkeloihin kuin ajautua karsimaan sarjapaikasta. Tällä hetkellä joukkueen sijoitus on karsintaviivan huonommalla puolella, mutta on huomioitava, että HeKillä on yhdessä kärkijoukkue Jukureiden kanssa yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin muilla. Yksi suora voitto riittää HeKin tuomaan tasapisteisiin playoff-viivan paremmalla puolella olevan Hokin kanssa. Jokipoikien ja K-Vantaan ohittamiseen riittäisi pelin vieminen jatkoajallekin, sillä kullakin joukkueella on tällä hetkellä kasassaan 43 pistettä.

D Teamin tilanne ei ole niin tiukka. Mitä tahansa voi toki sattua, mutta ilman totaalista romahdusta joukkue tuskin putoaa enää ulos playoffeista. Ensisijainen tavoite onkin varmasti kotiedusta taisteleminen, ja se taistelu on vielä pahasti kesken. Sport ja K-Laser tulevat molemmat kannassa kiinni kärkkyen parempia sijoituksia. Edessä olevat KooKoo ja Jukurit ovat hieman karkaamassa, mutta saamalla pieni kevätkauden hurmos päälle olisivat nekin kenties ohitettavissa, ja koko runkosarja olisi mahdollista hoitaa omiin nimiin.

Kevätkauden aikana tehty työ on tietysti se, mikä näyttää lopullisen sijoituksen. Tästä se uurastus lähtee. Illan ottelu mukaan lukien D Teamilla on edessään 16 runkosarjakamppailua ja HeKillä niitä puolestaan on 17.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää