Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

D Team luisteli Kisalta jalat alta

Erinomainen toinen erä, korkea työmoraali ja runsas luisteluvoima olivat päivän sana Lempäälässä, kun edellämainittujen ominaisuuksien avulla vierasjoukkue D Team otti komean revanssin LeKistä lukemin 3-5 (1-0, 0-3, 2-2)

Joukkueet olivat kohdanneet juuri ennen joulutaukoa Lempäälässä, jolloin kokemattomalla joukkueella liikkeellä ollut vierasjoukkue sai Kisalta todellisen sakinhivutuksen lukemin 7-1. Kamppailusta odotettiin tiukkaa, jossa D Team hakee kovasti revanssia.

Vierasjoukkue aloittikin ottelun terävästi, mutta erän edetessä ote siirtyi kotijoukkueelle, jonka nopea suunnanmuutospeli avasi paikkoja maalintekoon Jarno Laitisen ollessa maalillaan varma.

Kuparinen meni kuitenkin rikki ajassa 18:06, kun Kisan Lasse Korhosen heittämä päätykiekko pomppasi jyväskyläläisten puolustajasta suoraan Jaakko Pelliselle, jonka komea rannelaukaus toi saukkopaidoille johdon.

Tahtipuikko siirtyi totaalisesti vieraille toisessa erässä. D Team luisteli ja teki töitä siihen malliin, että laiskan Kisan olisi ollut parempi vain tehdä perässä.

Järkälemäinen Jonne Virtanen lapioikin kiekon Kisan reppuun jo ajassa 20:17. Sulavista käsistään lähinnä ilman hanskojaan tunnettu mies väläytti maalinsa jälkeen myös Nummelinin suvun kuuluisaa viulutuuletusta.

Tämän jälkeen kotijoukkueen huolematon pelaaminen omalla alueella kostautui uudestaan. Pekka Jormakka pääsi menetyksen jälkeen läpiajoon ja viimeisteli kylmän viileästi johtoluvut 1-2. JYP:n liigamiehistöstä tuttu väkkärä lämäsi kiekon yläkulmaan Jaakko Simolan pudottauduttua polvilleen.

Tämän jälkeen vieraiden hallinta pysyi yhtä vahvana ja lisämaalit olivat vain ajan kysymys.

- Ensimmäisessä erässä oltiin hyvin mukana, mutta toinen erä oli aivan karmea, päivitteli LeKin päävalmentaja Vesa Kokkonen.

Yohann Auvitun siniviivalta heittämän ajokoiran ohjasi tyylikkäästi sisään nuori Miika Roine ja Kisan tuska sai näin jatkoa ajassa 34:20.

Kisa palasi kolmanteen erään sisuuntuneena, mutta D Teamin viisikkopuolustus pysyi pääosin ehjänä.

Kotijoukkueen hyökkäysinto kostautui välittömästi kolmannen erän alussa, kun Auvitun räväkkä rannelaukaus painui tolppaa pitkin maalin perukoille.

Kisan taistelutahto kuitenkin pysyi kiitettävänä ja ottelu sai ansaitsemansa lopun, joka herätti myös molemmat päävalmentajat kehumaan saukkopaitojen kiriä ottelun jälkeen.

Kirin seurauksena maalin eteen vapaaksi unohdettu Kisan Ossi Pellinen siivosi ajassa 53:40 kavennuksen.

Seuraavassa vaihdossa LeKin peloton laitahyökkääjä, Henri Sandvik nosti myös kotiyleisön mukaan taklaamalla vaihdossaan yhteensä neljä vierasjoukkueen pelaajaa katolleen.

Nestori Lähteen napakka rannelaukaus toi saukkopaidat maalin päähän, mutta siihen kiri tyssäsi.

Kolmannessa erässä runsaasti tolppia ja ylärimaa kilistelleet kisalaiset saivat kylmää vettä niskaansa, kun Valtteri Hotakainen unohdettiin maalin edustalle. Hotakainen napautti voittolukemat 3-5:n.

Joukkueiden tiet jatkuvat siten, että Kisa pelaa seuraavan kerran viikon päästä kotonaan Jukureita vastaan. D Team puolestaan isännöi HeKiä.