Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Revanssin katkua Lempäälässä

 
Revanssin katkua Lempäälässä

Juuri ennen joulutaukoa Lempäälässä otelleet Lempäälän Kisa ja Jyväskylän D Team ottavat uudelleen toisistaan mittaa keskiviikkona kinkunsulattelun jälkitohinoissa. Paikkana jälleen Lempäälä, mutta tulos saattaa muuttaa suuntaansa. Kisan muhkea 7-1 voitto tuskin toistuu ja ottelusta on odotettavissa huomattavasti tasaisempaa paikalle saapuvan yleisön jännitettäväksi.

Vierasjoukkueeksi saapuva D Team oli ennen taukoa matkassa junioripitoisella ja nuorella joukkueella, jonka rahkeet etenkin fyysisessä pelissä eivät riittäneet saukkopaitojen kokenutta osasto vastaan. Keskiviikkoillan peliin on kuitenkin odotettavissa kokeneempi miehistö, joka varmasti haluaa saada revanssin Kisasta.

Kuitenkin vierasjoukkueen kokoonpano on edelleen vajavainen jyväskyläläisten kärsiessä suuresta loukkaantumissumasta.

Kotijoukkue Kisa pystyi kasaamaan pelin uomiinsa ennen joulutaukoa ja saukkopaitojen tulisikin pystyä pitämään taukoa edeltänyt vire. Tiivis puolustuspeli ja tarkka viimeistely etenkin kotipeleissä on voiton edellytys myös keskiviikkona.

Mestiksen (Lauri Lehtinen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää