Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taistelupari D Team - K-Laser

 
Taistelupari D Team - K-Laser

Revanssiviikonlopun yksi taistelupareista on D Team ja Kiekko-Laser. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen pelataan Jyväskylässä. Ottipa joukkueista voiton kumpi tahansa, tarjoutuu toiselle mahdollisuus välittömään kuittiin heti seuraavana päivänä.

Tällä kaudella D Team ja K-Laser ovat kohdanneet kaksi kertaa. Molemmat joukkueet ovat voittaneet oman kotiottelunsa. Kauden alkupuolella K-Laser vei pisteet lukemin 6-1 ja myöhemmin D Team oli parempi lukemin 4-1.

Edellisestä viidestä ottelustaan D Team on voittanut kolme ja hävinnyt kaksi. Tosin kaksi voitetuista otteluista on vaatinut pelin viemistä yli varsinaisen peliajan. Kiekko-Laserilla viimeisen viiden ottelun saldo on hieman synkempi, kun alla yksi voitto ja neljä tappiota. Mutta voitto on kuitenkin juuri edellisestä ottelusta, eli tappioputki on saatu selätettyä.

Sarjataulukossa joukkueet majailevat peräkkäin: D Team kolmantena ja K-Laser neljäntenä. Piste-ero joukkueiden välillä on seitsemän pistettä, joka voidaan revanssiviikonlopun aikana parhaimmillaan nostaa 13:een pisteeseen tai kutistaan yhteen. Revanssiviikonloppu onkin yksi paikka, jossa sarjataulukon kolmen kärki voi alkaa laukata yhä enemmän omia menojaan, tai sitten takana niskaan hengittävät joukkueet kutistaa piste-eron lähes olemattomiin.

Jännitystä on siis varmasti jälleen kerran luvassa. Kuten jo todettua, taisteluparin D Team-K-Laser ensimmäinen matsi pelataan Jyväskylässä ja toinen seuraavana päivänä Oulussa.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää