Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toni Rautakorvelle yhden ottelun pelikielto

 
Toni Rautakorvelle yhden ottelun pelikielto

D Teamin hyökkääjä Toni Rautakorpi on saanut yhden ottelun pelikiellon keskiviikkona 8.12.2010 pelatun Mestiksen sarjaottelun D Team-HeKi tapahtumista. Ottelun kolmannessa erässä ajassa 56:48 kahdelle pelaajalle tuomittiin rangaistukset, joista Rautakorvelle 2+5+20 minuuttia väkivaltaisuudesta, sekä automaattinen pelirangaistus käytöksestä.

Erotuomariraportin mukaan tilanteessa Rautakorpi ja HeKi:n Aapo Lampinen ajautuivat kiinni toisiinsa. Pelaajat irtosivat toisistaan ja Rautakorpi lähti poispäin, mutta kääntyi uudelleen ja hyökkäsi Lampisen kimppuun. Rautakorpi oli tilanteessa aktiivisempi. Kummellekin pelaajalle tuomittiin 5 minuuttia + pelirangaistus ja lisäksi Rautakorvelle 2 minuuttia tappelun aloittamisesta. Otteluvalvojan raportin mukaan pelaajat ajautuivat yhteen keskialueella. Rautakorpi aloitti nyrkkitappelun lyöden vastustajaa useita kertoja hanskat kädessä.

Mestiksen kurinpitäjä Jami Kaupin lausunto: "Perusteluna olen lukenut ottelun erotuomarin raportin, sekä otteluvalvojan raportin tilanteesta, sekä nähnyt tapahtuneesta osittaisen videonauhan. Videon perusteella voidaan todeta, että tilanne alkaa kuten raporteissa on kuvattu. Ensikontaktin jälkeen Rautakorpi kääntyy kohti Lampista. Tässä kohtaa tilanne jää pelin taakse eikä mahdu videokuvaan ennen kuin peli vihelletään poikki ja tappelu on edennyt painiksi. Raporttien mukaan Rautakorpi aloittaa nyrkkitappelun Lampisen kanssa. Sääntökirjan säännön 528 mukaan nyrkkitappelun aloittajalle tuomitaan ottelurangaistus".

Toni Rautakorpi kärsii pelikieltonsa seuraavassa Mestis ottelussa:
Pe 10.12.2010 D Team-Kiekko-Laser

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää