Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

D Team ja Yrittäjyyden Huippuyksikkö Tiimiakatemia yhteistyöhön

 
D Team ja Yrittäjyyden Huippuyksikkö Tiimiakatemia yhteistyöhön

SM-Liigan sarjakärki JYPin kanssa samaan organisaatioon kuuluva Mestis-joukkue D Team sekä Lutakosta käsin toimiva Yrittäjyyden Huippuyksikkö Tiimiakatemia ovat aloittaneet yhteistyön. Tarkoituksena on luoda pysyvä vuorovaikutus ja pitkäikäinen kumppanuus kahden oman alansa huippuosaajan välille. Ensimmäisessä vaiheessa yhteistoiminta kattaa D Teamin markkinoinnin kehittämisen.

Tiimiakatemialla kehitystyöstä on vastuussa eri tiimiyrityksistä koostettu urheiluhenkinen kymmenen nuoren tiimiyrittäjän joukko. Useat heistä ovat itsekin kaukalon kasvatteja ja ovat nyt edistämässä rakastamaansa lajia myös muilla keinoilla. D Team puolestaan pääsee kehittämään yhteistyötään korkeakoulujen kanssa uudelle tasolle, ja saa ennen kaikkea uusia näkökulmia toimintaansa.

LÄHTISINKÖ KATSOMAAN MESTIS-KIEKKOA?

D Team jatkaa samaa pitkään jatkunutta kiekkoperinnettä, jota Jyväskylässä ovat vuosien saatossa edustaneet D-Kiekko, Diskos ja Lohi-Kiekko. Jyväskylässä on Suomen parhaat puitteet Mestiskiekolle. D Teamilla on käytössään päälle 4600 katsojaa vetävä Synergia-areena. Sen sijaan että D Team kilpailisi JYPin kanssa katsojista, tarjoaa se paljolti erilaisen jännitysnäytelmän kuin ”isoveljensä”. Kentällä nähdään tulevaisuudenlupauksia, jotka jatkossa esiintyvät varmasti myös JYPin riveissä. Näitä tulevaisuuden mahdollisia JYP tähtiä ovat esimerkiksi nuori puolustaja Olli Määttä, liigassakin jo esiintyneet Pekka Jormakka ja ranskalaisvahvistus Yohann Auvitu. D Team tarjoaa mahdollisuuden nähdä nämä pelaajat ja monta muuta nuorta lupausta jo nyt miesten peleissä.

JYPin otteluista tutuksi tullut täysi tupa jättää valitettavasti useita silmäpareja ovien ulkopuolelle. D Teamin pelien väljempi tunnelma on varmasti etenkin lapsiperheiden mieleen ja siksipä vauhdikasta Mestis-ottelua voi suositella vaikkapa pienen kiekonystävän ensimmäiseksi liveotteluksi. Lapsiperheet kohdeyleisönä ovatkin yksi yhteistyön tärkeimpiä kehittämisen kohteita opiskelijoiden  ohella.

KAKSI LAJIA, YKSI PÄÄMÄÄRÄ

Hyvän pohjan orastavalle yhteistyölle tarjoaa monin paikoin yhtenevät tavoitteet sekä arvomaailma. Sekä JYP että Tiimiakatemia edustavat tahoillaan poikkeuksellista edistyksellisyyttä ja uudistavat perinteisiä käytänteitä. Molempien organisaatioiden tarkoituksena on tarjota jäsenilleen, eli pelaajille ja tiimiyrittäjille, korkealaatuista valmennusta ja sen avulla laadukas tie edetä urallaan.

JYPin tapauksessa tämä tarkoittaa reittiä juniorijoukkueista portaittain kohti SM-Liigaa. Matkalla kohti korkeinta sarjatasoa Mestis-joukkue on merkittävä väliaskelma, etenkin pelaajilla, jotka eivät ole enää junnuja, mutta eivät vielä täysiverisiä liigapelaajiakaan. Parhaimmassa tapauksessa eteneminen pelaajauralla onnistuu samassa kaupungissa, samassa organisaatiossa, ilman muuttojen tuomia vaikeuksia ja haittaa vaikkapa opiskeluihin. Suomalaisten urheiluseurojen joukossa uudenlaista kasvattajaseura-kulttuuria luovat JYP ja D Team ovat herättäneet mielenkiintoa jopa Pohjois-Amerikan taalaliigaa myöten.

Samoin myös käytännönläheistä tekemällä oppimista korostava Tiimiakatemia on saavuttanut mainetta myös kotimaan ulkopuolella, josta viimeisimpänä osoituksena marraskuun alussa Unkarissa aloittanut yhdeksäs Tiimiakatemia. Vuodenvaihteen jälkeen 18 vuotta täyttävä  Tiimiakatemia tarjoaa tehokkaan ponnahduslaudan työelämään ja yrittäjyyteen. Yritystoiminnan kehittämisen koulutusohjelmasta valmistuneista tradenomeista 85 %:lla on oman alan työpaikka valmistumisen jälkeen ja noin 35 % perustaa joko oman yrityksen tai jatkaa tiimiyrityksen toimintaa.

D Teamin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää
Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Maalivahti Veini Vehviläinen siirtyy NHL seura Columbus Blue Jacketsin organisaatiosta toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella JYPin hurrikaanipaitaan. Blue Jacketsilla on oikeus kutsua Vehviläinen takaisin riveihinsä kauden aikana.

Lue lisää