Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuuma D Team saa vieraita Vaasasta

 
Kuuma D Team saa vieraita Vaasasta

Kahdeksan viime otteluaan voittanut tulikuuma D Team isännöi maanantaina MTV3 Maxin tv-ottelussa Vaasan Sportia, jonka vierasottelut ovat tuloksellisesti olleet köyhiä. Sport on Mestiksen toiseksi heikoin vierasjoukkue, yhdeksästä ottelusta se on saalistanut vain yhden jatkoaikavoiton.

D Team on voittanut kahdeksan viimeistä otteluaan ja putken aikana se on menettänyt vain yhden pisteen. D Teamilla vaikuttaisi nyt olevan sellainen kokoonpano, joka pystyy toteuttamaan vaadittua pelitapaa. Sport on ollut hyvinkin aktiivinen ja pirteä joukkue pitkin kautta, mutta vieraspelit ovat olleet todellinen murheenkryyni tulosten valossa. Sport voittaa kotonaan ja häviää vieraissa.

Viimeiseen viiteen peliin D Team on päästänyt omaan maaliin ainoastaan viisi maalia. Oman maalin edustan voittaminen on ollut iso juttu voittoputkessa. Viime viikon aikana Jukurit ja Kiekko-Laser törmäsivät käytännössä tähän, sillä muutoin pelit olivat erittäin tasaisia. Parissa viime pelissä ratkaisut on tehty aika pitkälti ylivoimalla. HeKi:ä vastaan D Team teki viisi ylivoimaosumaa ja Jukurit kaatui Jasse Ikosen erikoistilannemaalilla. Tilaisuuksia olisi ollut lauantaina useampaankin, mutta vähän terävyyttä olisi kaivannut. Sportia vastaan pitää pystyä hyökkäyksellisesti parempaan esitykseen.

Sport on ollut vieraskentillä hyvässä vireessä pelillisesti, mutta joku kirous tuntuu leijuvan Sportin yllä. Sport on paria poikkeusta lukuunottamatta ollut aktiivisempi kuin kotijoukkue, laukonut huomattavasti enemmän, hallinnut kenttätapahtumia, mutta silti kotijoukkue onnistuu jostakin kaivamaan tarvittavat voittomaalit. Kaikki tämä on tiivistettynä viimeiseen vierasotteluun Lempäälään, missä kotijoukkue teki voittomaalin viimeisellä minuutilla käytännössä erän ainoasta tilanteesta.

D Teamin maalivahdit ovat äityneet huippukuntoon. Viime aikoina Jarno Laitinen ja Niko Kaulio ovat torjuneet pelit kutakuinkin puoliksi. Kiekot ei pompi ja itseluottamustaso vaikuttaisi korkealta. Kumpikaan ei ylitorju, vaan odottavat vastustajan ratkaisua riittävän pitkään. Sportin maalinteko on viime aikoina ollut yllättävan paljon puolustajien harteilla. Viimeisestä neljästätoista maalista puolustajat ovat viimeistelleet kuusi, Eetu Heikkinen kolmesti. Yksi jokaiseen otteluun.

Molemmat joukkueet ovat kuluttaneet ahkerasti jäähypenkkiä. Syytä ei oikeastaan kukaan tiedä, mutta molemmat joukkueet tunnetaan liikkuvina ja aktiivisina, joten isot jäähymäärät ovat yllättäviä.

D Teamin riveistä puuttuu Matti Koistinen ja kyseenalaisia ovat Kaarlo Jormakka sekä Toni Rautakorpi. Jormakka kahdesta viimeksimainitusta todennäköisempi poissaolija. Sportin riveistä on varmuudella poissa tuttu pitkäaikaiskolmikko Antti Jaatinen, Tuomas Immonen ja Kai Lehtinen. Muuten Sport on vetänyt viimeiset kolme ottelua samalla koostumuksella.

Mestiksen (Pasi Roimela) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää
Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Maalivahti Veini Vehviläinen siirtyy NHL seura Columbus Blue Jacketsin organisaatiosta toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella JYPin hurrikaanipaitaan. Blue Jacketsilla on oikeus kutsua Vehviläinen takaisin riveihinsä kauden aikana.

Lue lisää