Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kumman vuoro tällä kertaa

 
Kumman vuoro tällä kertaa

Heinolan Kiekko ja Jyväskylän D Team ottavat mittaa toisistaan jo kolmannen kerran kuluvalla sarjakaudella. Edellisen Heinolan pelin D Team vei helposti tuolloin vielä hukassa olleen kotijoukkueen kustannuksella. HeKi kuitenkin haki maukkaan revanssin Jyväskylän vierailultaan. Kenelle kellot soivat tällä kertaa?

Isolla D:llä kulkee tällä hetkellä todella lujaa. Alla on huikea kuuden ottelun voittoputki, johon sisältyy voitot mm. sarjajohtaja Jukureista ja toisena olevasta K-Laserista. Myös HeKin peli kulkenut alkukauteen nähden mukavasti, joskin alla on nyt kaksi perättäistä tappiota. Heinolalaisyleisö on alkanut kotivoittojen myötä heräilemään ja viimeksi rikkoontuikin kauden yleisöennätys.

D Team saa tänä iltana vastaansa nälkäisen kotijoukkueen, joka pyörii herhiläisen lailla vastustajan kimpussa koko ottelun alusta loppuun asti. D Teamin pelitapaa Heinolan iso jää kuitenkin istuu mukavasti.

Äärimmäisen tasaisessa ja jännittävässä sarjassa tilanteet voivat heilahdella rajustikin yhden kierroksen aikana. Voitolla jyväskyläläiset nousisivat sarjakakkosiksi ja tappio saattaisi pudottaa sijoitusta pari pykälää alaspäin.

HeKi pysyisi voitolla mukavasti pudotuspeliviivan tuntumassa. Tappio puolestaan pitäisi päijäthämäläiset lähempänä karsintaviivaa.

Torstaina pelattu liigakierros voi tuoda vielä viime hetkellä joitakin muutoksia joukkueiden kokoonpanoihin.

Mestiksen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää