Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

D Teamin voittoputki venyi kuuteen otteluun

 
D Teamin voittoputki venyi kuuteen otteluun

Kiekko-Laserin marraskuu alkoi vierastappiolla Jyväskylässä, kun nyt kuusi ottelua putkeen voittanut D Team otti täydet pisteet lukemin 4-1.

Kotkapaitojen pelistä puuttui suoraviivaisuutta ja ylivoima ei ollut niin tehokasta kuin ennen. D Team sortui edelleen rikkomaan paljon ja joukkue otti ottelun aikana seitsemän rangaistusta. Jyri Junnilan kavennusmaali kolmannessa erässä oli ainoa ylivoimaosuma. "Me ei saatu revittyä kaikkea irti. Huono suoritus tämä ei meiltä ollut, luotiin paikkoja ja pelattiin hyvin", Kiekko-Laserin päävalmentaja Mikko Manner totesi pelin jälkeen.

D Teamin alivoimapelaaminen oli hyvin uhrautuvaa. Oman pään vahva suojaus ei antanut oululaisille mahdollisuutta pelata suoraan maalille. Maalivahtien torjunnat olivat hyvin tasaiset, kun Antti Rautiola torjui Kiekko-Laserin maalissa 26 kertaa ja toisessa päässä Jarno Laitinen 28 kertaa. D Team onnistui tänään maalinteossa paremmin, ehkä myös hieman onnekkaasti. Ottelun ensimmäinen maali syntyi vain kaksi minuuttia pelin aloituksesta. Maalista vastasi Toni Rautakorpi.

Myös toinen maali syntyi heti toisen erän alkuun, kun ajassa 20.27 Panu Hyyppä onnistui maalinteossa. D Teamin muut maalintekijät olivat Turo Asplund ja joukkueen kapteeni Pirkka Lahtinen. "Meillä oli epäonninen päivä. Ei ollut edes legendaariset jääkiekkojumalat meidän puolella", Manner naurahti.

D Teamin voittokulkua yrittävät viikonloppuna pysäyttää HeKi (perjantaina Heinolassa) ja Jukurit (lauantaina Jyväskylässä). Kiekko-Laser pelaa lauantaina KooKoo:ta vastaan kotijäällään Raksilassa.

Mestiksen (Reija Poutanen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää