Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Risto Dufva ja JYP jatkosopimukseen vuoteen 2014 asti

 
Risto Dufva ja JYP jatkosopimukseen vuoteen 2014 asti

JYP on tehnyt päävalmentajansa Risto Dufvan kanssa jatkosopimukseen kevääseen 2014 asti. Näin Dufva valmentaa JYPin SM-liigajoukkuetta tämän kauden jälkeen vielä ainakin kolme kautta. Nykyinen sopimus olisi päättynyt keväällä 2012.

- Tämä on seuran kannalta merkittävä sopimus, koska se takaa pitkäjänteisen yhteistyömme jatkumisen Risto Dufvan kanssa. Yhteistyömme on nostanut JYPin yhdeksi SM-liigan kärkijoukkueista ja nyt tavoitteemme on oppia myös pysymään kotimaisella huipulla. Siinä työssä Risto Dufvan valmentajakokemus ja osaaminen ovat avainasemassa, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Pitkä jatkosopimus on tärkeä myös Risto Dufvalle.

- Arvostan pitkäjänteisyyttä. Se takaa työ- ja keskittymisrauhan ja koen voimakkaasti, että työni JYPissä on uudessa kiinnostavassa vaiheessa ja ehdottomasti kesken. Tunnen vahvasti omakseni JYPin tavan toimia seurana ja arvostan seuran luomia mahdollisuuksia pelata menestyksellistä JYP-kiekkoa. Meillä on edessämme yhdessä vielä monta hienoa kautta, kertoo Dufva.

Risto Dufva, 47, tuli JYPin päävalmentajaksi keväällä 2007. Nyt hänellä on menossa neljäs kausi JYPin päävalmentajana. JYP on Dufvan aikana voittanut Suomenmestaruuden 2009, pronssimitalin 2010 ja SM-liigan runkosarjan kaksi kertaa.

Jatkosopimuksen myötä Dufvan JYP-kausi kestää ainakin seitsemän vuotta.

- Onhan se erilainen mitta kuin SM-liigavalmennuksessa yleensä. Meillä on kuitenkin paljon yhteistä, tekemätöntä työtä ja paljon myös avainhenkilöiden keskinäisen työn synnyttämää yhteistyökemian pääomaa, joka on ollut ja tulee olemaan yksi avaintekijä JYP-menestyksessä. Sitä paitsi JYP on uskaltanut ennenkin tehdä erilaisia ratkaisuja, sanoo Seppänen.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää