Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

D Teamin vuoro yrittää rikkoa Jukurien voittoputki

 
D Teamin vuoro yrittää rikkoa Jukurien voittoputki

Mikkelin Jukurit on selättänyt vastustajansa yksitellen. Edellinen tappio oli KooKoo-peli Mikkelissä 17.syyskuuta. Tämän jälkeen peräkkäisiä voittoja on jo yhdeksän, onko tänään kymmenen voiton vuoro? Otteluruuhka ja pienet sairastelut ja vammat ovat sekoittaneet kokoonpanoa ja tästä varsinkin ylivoima kärsii. Nyt joukkue on saanut levätä muutaman päivän ja vanhoja vammoja on paranneltu. KooKoo pelissä tuli lisää loukkaantumisia, kun Tomi Leivo sai aivotärähdyksen. Pelaavista pelaajista ei ollut tietoa vielä ottelun aattoiltana.

Yksittäisistä pelaajista maininnan arvoisia ovat viime peleissä hyvin esillä olleet hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Juha Koivisto, sekä KooKoo-pelissä kaksi syöttöpistettä tehnyt Kristian Näkyvä. Lähteenmäki oli harjoitusotteluissa paras maalintekijä Jukureilta ja hän on jälleen löytämässä huippuvireen. Nuori hyökkääjä on pieneen kokoonsa nähden erittäin vahva ja on nopea liikkeissään. Juha Koivisto on käynyt muutaman pelin pelaamassa myös SaiPa:n mukana liigassa, jossa hän on ollut neloskentän ajokoirana. Mestiksessä hänellä on suurempi rooli kiekollisena. Hän on yksi Mestiksen nopeimmista luistelijoista. Nuori Kristian Näkyvä on nuori lupaava puolustaja, jonka avut ovat ehdottomasti kiekollisella puolella. Espoon Bluesista lainassa oleva Näkyvä parantaa otteitaan peli peliltä. Edellisissä peleissä mies on ollut yllättäen hyvä kiekottomassa pelissä. Maali puuttuu vielä mieheltä, tuleeko maali tänään?

D Team on yllättäen tippunut jo toiseksi viimeiseksi. Joukkue on hävinnyt kolme edellistä ottelua. Savotta on Jukureita vastaan eittämättä suuri, mutta ei asia niin mustavalkoista ole. Kaikki putket katkeavat joskus ja yleensä juuri tämänkaltaisissa otteluissa putket ovat katkenneet. D Teamin täytyy onnistua omissa paikoissa kovalla prosentilla. Ja puolustuspelissä on annettava kaikki. Jyväskyläläisten peli on kunnossa, mutta henkilökohtaiset virheet ja tiukkojen paikkojen sähläykset ovat maksaneet kovaa hintaa joukkueelle.

D Teamin paidassa esiintyy useita pelaajia, jotka ovat joskus edustaneet Jukureita. Jukuri-ikoni Tuomo Jormakan pikkuveli Pekka omaa varmasti näyttöhaluja isoveljeään vastaan eikä Jukuri-fanien suuri suosikki Kalle Mäkinen, joka on kadottanut harjoitusotteluiden huikean vireen, mikä olisikaan sen parempi paikka parannella pistesaldoa, kuin edelliskauden kotihalli.

Mestiksen (Ville Lepistö) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää
Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Maalivahti Veini Vehviläinen siirtyy NHL seura Columbus Blue Jacketsin organisaatiosta toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella JYPin hurrikaanipaitaan. Blue Jacketsilla on oikeus kutsua Vehviläinen takaisin riveihinsä kauden aikana.

Lue lisää