Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hokki hakee vauhtia Jyväskylästä

 
Hokki hakee vauhtia Jyväskylästä

Keskiviikkoiltana Jyväskylässä nähdään kahden hieman alavireisen joukkueen kohtaaminen. Jyväskylän D Team ja Kajaanin Hokki miehittävät molemmat tällä hetkellä sarjan tyvipäätä. Pientä lohtua kenties tuo se, että aivan jumbona joukkueet eivät ole, vaan TuTo ja HeKi kyntävät vielä syvemmällä.

Tosin voidaanko esimerkiksi D Teamin alkukauden suoritusten kohdalla varsinaisesti edes puhua kyntämisestä? Seitsemästä ottelusta alla on kolme voittoa ja yksi jatkoaikatappio ottelusta, joka olisi voinut päättyä lopulta kummalle tahansa. Kaikki varsinaisella peliajalla kärsityt tappiot ovat kuitenkin olleet selvälukemisia, ja siinä suhteessa voitaneen puhua jonkin tason alavireisyydestä, tai ainakin ailahtelevuudesta. LeKiä vastaan homma kaatui uniseen ensimmäiseen erään, Kiekko-Laseria vastaan touhu meni jäähyilyksi ja Sporttia vastaan luistin ei vaan kulkenut riittävästi.

Kaikki edellytykset hyvään peliin D Teamilla on kuitenkin olemassa. KooKoota vastaan puolustus toimi ja lisäksi Niko Kaulio oli erinomaisessa vireessä. Jokipoikia vastaan ottelu oli tiukka, ja olisi yhtä hyvin voinut kääntyä D Teamille. Paljosta ei välttämättä ole kiinni, että homma saadaan toimimaan. Päävalmentaja Jukka Ahvenjärven pakkaa tosin sekoittavat pienet loukkaantumishuolet. Niin molemmat Jormakan veljekset kuin hyvin pisteitä nakuttanut Tuomo Laukkanenkin ovat olleet sivussa kokoonpanoista. Paikatakseen hyökkääjävajetta D Team solmikin tryout-sopimuksen viime kaudella SaPKossa pelanneen Miika Viinamäen kanssa.

Hokin alkukausi on alkanut D Teamia murheellisemmin: seitsemästä ottelusta tilille on napsahtanut kaksi voittoa ja loput otteluista ovat päättyneet enemmän tai vähemmän selkeisiin tappioihin. Kauden valopilkkuja ovat kompastelevasti kauden aloittaneen TuTon 8-3 pöllyytys ja 3-1 voitto hyvin pelanneesta Mestiksen tulokasjoukkueesta K-Laserista. Viimeisimmät kolme ottelua onkin tullut sitten selkeämmin kuokkaan. Viime lauantaina sarjakakkonen LeKi ei säästellyt kajaanilaisyleisöä, vaan upotti kotijoukkueen lukemin 2-7.

Kausi on vielä aluillaan, mutta tässä vaiheessa aletaan jo luoda ensimmäisiä pesäeroja sarjataulukossa. Hokin kannalta olisi erittäin tärkeää napata pisteet Jyväskylässä, ettei ero edellä meneviin alkaisi kasvaa. Toisaalta D Team voisi voitolla palauttaa itsensä playoff-viivan paremmalle puolelle. Pisteet siis varmasti kelpaavat molemmille.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta  / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää
Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Maalivahti Veini Vehviläinen siirtyy NHL seura Columbus Blue Jacketsin organisaatiosta toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella JYPin hurrikaanipaitaan. Blue Jacketsilla on oikeus kutsua Vehviläinen takaisin riveihinsä kauden aikana.

Lue lisää