Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Muutoksia miesten pelaajarintamalla

 
Muutoksia miesten pelaajarintamalla


Happee sai mieluisan joululahjan, kun keväällä Helsinkiin muuttanut ja samalla AC Haki:n riveihin liittynyt Jaakko Hokkanen palaa kasvattajaseuraansa. Hokkanen ehti vakiinnuttaa paikkansa Hakin pelaavassa kokoonpanossa ja pelasi siellä 14 ottelua tehden niissä 3 maalia.

Elämäntilanteen muutokset toivat kokeneen liigapelurin Jyväskylään. Hokkanen on pelannut Happeen paidassa yhteensä 110 liigaottelua, tehoin 15+16. Hänen paluunsa laajentaa Happeen rintamaa merkittävästi, sillä Hokkanen pystyy pelaamaan sekä hyökkääjänä että puolustajana.

Joni Haapamäen kausi ohi

Happeen rintama kaventui Joni Haapamäen pahan loukkaantumisen vuoksi. Hänen oikean polvensa eturistiside katkesi 24.11. pelatussa nuorten SM-sarjan ottelussa IC - Akatemiaa vastaan. Haapamäki on kaksinkertainen nuorten Suomen mestari ja hän oli vakiinnuttanut paikkansa myös miesten liigajoukkueessa yhdeksi pelaavista puolustajista. Nyt on edessä 6-8 kuukauden toipumisjakso. Haapamäen oman kertomuksen voi lukea Keskisuomalaisen verkkolehdessä ilmestyvässä Hirvimettä-blogissa.

Pylsy ja Hakonen asepalvelukseen

Jonkin verran Happeen pelaajarintamaa tulee verottamaan myös Joonas Pylsyn ja Petri Hakosen tammikuun 11. päivä alkava asepalvelus. Molemmat pelaajat ovat kaksinkertaisia nuorten Suomenmestareita ja ovat olleet suuressa roolissa koko syyskierroksen myös Happeen liigajoukkueessa.

"Hokkasen paluu tuli erittäin hyvään aikaan, sillä vahvaa taistelijaa tarvitaan juuri nyt, koska tulevan tammikuun aikana Happee pelaa peräti 8 ottelua ja nämä ottelut tulevat olemaan ratkaisevia pudotuspeleihin selviytymisen kannalta". toteaa Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen.

Tammikuussa nähdään kolme hämäläisryhmää Monnarilla

Ensimmäisen ottelunsa Happee pelaa 3.1 juuri Hokkasen entistä joukkuetta, AC Hakia, vastaan vieraissa. Ensimmäinen kotiottelu on 9.1. Krp Nokiaa vastaan.

Happeen ottelut tammikuussa:
3.1 klo 17:00 AC HaKi - Happee
9.1 klo 18:30 Happee - Nokian Krp
10.1 klo 17:00 Espoon Oilers - Happee
16.1 klo 18:30 Happee - Koovee
17.1 klo 17:00 TPS - Happee
23.1 klo 18:30 Happee - Classic
29.1 klo 18:30 Trackers - Happee
31.1 klo 17:00 NST - Happee

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää