Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022. Isokokoinen ja vahvasti luisteleva Rooba on murtautunut tällä kaudella Liigan maalintekijöiden eliittiin laukomalla 19 maalia 40 ottelussa. Vasemmalta puolelta laukova Rooba on 19 maalillaan tällä hetkellä toisena Liigan maalipörssissä.

”Rooban jatkosopimus on merkittävä palanen tulevan kauden joukkueen rakentamisessa. Robin nuorena kiekkoilijana aloittama pitkäjänteinen työ ja periksiantamaton luonne ovat mahdollistaneet hänelle nousemisen tällä kaudella Liigan maalipörssin kärkikahinoihin. Rooban suhtautuminen jääkiekkoon ja siinä kehittymiseen on intohimoista ja hän on siitä syystä johtuen myös erinomainen roolimalli meidän nuorille pelaajillemme kaukalossa sekä pukukopissa”, kommentoi Rooban jatkosopimusta JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

JYP jatkaa nykymiehistöllään

JYP on saanut useampia kyselyjä viime viikkoina pelaajasiirtoihin liittyen. Jyväskyläläisseura ei kuitenkaan tee muutoksia pelaajistoonsa.

”Kausi on ollut monin tavoin poikkeuksellinen ja haastava. Yksittäisetkin positiiviset tunne-elämykset ovat tänä keväänä erityisen tärkeitä jaksamisessa taistelussa koronaa vastaan. Haluamme tällä ratkaisulla mahdollistaa paljon hyviä elämyksiä loppukaudeksi JYP-yhteisölle. Meidän kannattajamme sekä yhteistyökumppanimme ovat olleet upealla tavalla tukemassa JYPiä ja arvostamme tätä suuresti. Tämä ratkaisu antaa meille myös hyvän mahdollisuuden kehittää peliämme sekä pelaajiamme niin loppukautta kuin tulevaakin kautta silmällä pitäen”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen.

”Tulemme selviämään tästä kaudesta ja suunnittelemme kiivaasti tulevaa. Rooban sopimus ensi kaudeksi JYPiin on merkittävä signaali luottamuksesta parempaan tulevaisuuteen”, Seppänen jatkaa.

JYPillä on edessään neljän ottelun viikko. JYP kohtaa kahdesti Pelicansin Lahdessa tiistaina ja perjantaina. Kotiottelut ovat keskiviikkona SaiPaa ja lauantaina Ilvestä vastaan.

Lähde: jypliiga.fi


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


RobertRooba

Robert Rooba

2.9.1993 Tallinn, EST
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää
Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Maalivahti Veini Vehviläinen siirtyy NHL seura Columbus Blue Jacketsin organisaatiosta toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella JYPin hurrikaanipaitaan. Blue Jacketsilla on oikeus kutsua Vehviläinen takaisin riveihinsä kauden aikana.

Lue lisää