Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Maailmassa on olemassa paljon asioita, joita ei vain voi erottaa; ja yksi niistä on O2-Jyväskylä ja Joni Lempinen. Joukkueen monivuotinen kapteeni on pelannut Amppareissa niin pitkään kuin muisti kantaa; ja niin pelaa myös ensi kaudella, sillä ”Lempo” on kirjoittanut joukkueen kanssa jatkosopimuksen!

Pieksämäeltä maailmalle ponkaissut Lempinen löysi junioriuran päätyttyä Amppareiden paitaan viime vuosikymmenen alkupuolella ja tuo tie on ollut jo nyt todella pitkä ja menestyksekäs! Lisäksi Lempiseltä löytyy uran alkuvuosilta CV:stä myös eksoottisempi salibandykokemus, sillä hän on käynyt pelaamassa myös Itävallassa Unihockey Vorarlbergin riveissä. Lempinen oli luonnollisesti tärkeänä hahmona myös nostamassa Amppareita Divariin kauden 2016-2017 päätteeksi ja Divarissa joukkueen kapteeni on kirjauttanut myös erinomaisia lukemia pörssisarakkeisiin; kolmen kauden aikana tilille on kertynyt 69 runkosarjan kamppailua tehoin 53+37=90. Lisäksi tilillä on neljä Divarin pudotuspeliottelua kahdelta viime kaudelta.

29- vuotias Lempinen tulee tulevallakin kaudella kuulumaan sekä joukkueen kokeneimpiin että tärkeimpiin pelaajiin. Viime kaudella ikävä loukkaantuminen piti Lempisen poissa pelikentiltä pitkään eikä keväälläkään se pelaamiseen voinut olla vaikuttamatta. Nyt kuntoutuminen on kuitenkin jo hyvässä vaiheessa, ja Lempo palailee pikkuhiljaa taas mukaan joukkueen harjoituksiin!

Päävalmentaja Joonas Kaasalainen oli erittäin tyytyväinen, että Lempinen surisee Amppareissa myös tulevaisuudessa:

”Loistavaa, että pitkän linjan Amppari päätti jatkaa ansioitunutta Amppariuraansa! Monissa liemissä keitetty Lempo on ollut pitkään joukkueen suunnannäyttäjä, ja on sitä edelleen. Lempo on monipuolinen pelaaja, joka pystyy ottamaan pelipaikan kuin pelipaikan haltuun! Ensi kaudella tullaan taas näkemään röyhkeitä haastoja, joista "Jouni" laittaa spaldingin keksilaatikkoon!”

Amppareiden kauden 2020-2021 rosteri alkaa uusimman sopimuksen myötä päästää jo pikkuhiljaa muotoonsa, sillä nyt joukkueella on kasassa sopimukset kahden maalivahdin ja 17 kenttäpelaajan kanssa.

Sopimustilanne 24.7.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala, Oscar Salminen, Tuomas Rautiainen, Lauri Lavonen, Julius Sieppi, Ilkka Tepponen, Joonas Lundell, Joni Lempinen

Lähde: o2-jkl.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura O2-Jyväskylä ry - logo

O2 - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää
Sveitsiläispelaaja Happeen riveihin

Sveitsiläispelaaja Happeen riveihin

Happeen historian ensimmäinen sveitsiläispelaaja on nimeltään Silvan Bolliger.

Lue lisää