Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Titta-Riina Lepistö vahvistamaan JBA:ta

Titta-Riina Lepistö vahvistamaan JBA:ta

Tulevaan, seuran ensimmäiseen Naisten 1-Divisioonan kauteen valmistautuva Jyväskylä Basketball Academyn ryhmä vahvistuu kovimmalla mahdollisella tavalla, kun HoNsU-kasvatti ja Korisliiga-mestari Titta-Riina Lepistö liittyy joukkueen vahvuuteen.

Jyväskylä Basketball Academyn naisten edustusjoukkueen valmistautuminen divarikauteen 2020/21 on täydessä vauhdissa ja joukkueen kokoonpano alkaa hahmottua pala palalta. Palapelin kulmapalat loksahtivat kertalaakista paikalleen, kun nuorta ryhmää saapuu vahvistamaan HoNsUn juniorimyllyssä koripallo-oppinsa alulle laittanut, likimain kaiken nähnyt ja kokenut Titta-Riina Lepistö.

Korisliigassa kaiken kaikkiaan 13 kautta ja 357 ottelua pelannut, 182-senttinen monipuolisuusihme Lepistö on liigaurallaan juhlinut HyPon paidassa kertaalleen mestaruutta ja päässyt muiden mitalin värien makuun kolmesti (1x hopea, 2x pronssi). Menneellä kaudella Titta operoi tilastorivilleen 13,0 pisteen, 5,2 levypallon ja 2,9 syötön keskiarvot.

Titan viimeiseksi jääneellä HoNsUn liigakaudella kultaisen 90-luvun ikinuorukainen lähenteli jopa tupla-tuplan keskiarvoja (14,6/9,7), joista molemmat olivat Lepistön uran parhaita lukemia. Ehkäpä keskisuomalaiset maisemat vain ovat sellaisia, joiden huomassa koripallon pelaaminenkin on keskimääräistä helpompaa.

Lähde: jba.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Kalle Koivunen vahvistamaan JBA-miehistöä

Kalle Koivunen vahvistamaan JBA-miehistöä

Jyväskylä Basketball Academyn miesten edustusjoukkue saa uutta virtaa riveihinsä, kun takakenttää saapuu vahvistamaan Äänekosken Huiman kasvatti Kalle Koivunen.

Lue lisää
Monipuolisuutta ja potentiaalia - Chukwuma ja Virtaharju jatkavat

Monipuolisuutta ja potentiaalia - Chukwuma ja Virtaharju jatkavat

Jyväskylä Basketball Academyn miesten edustusjoukkueen kauden 2020/21 joukkue näyttää viikko viikolta valmiimmalta.

Lue lisää