Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Risto Korpela JYPin toimitusjohtajaksi, Mikko Viitanen urheilutoimenjohtajaksi

Risto Korpela JYPin toimitusjohtajaksi, Mikko Viitanen urheilutoimenjohtajaksi

 

Risto Korpelalla on Liigassa yli 11 vuoden toimitusjohtajakokemus HPK:ssa. Lisäksi hän toiminut viisi vuotta HPK:n markkinointipäällikkönä. JYP Jyväskylä Oy:n palvelukseen Korpela siirtyy TUL:n pääsihteerin paikalta. Hän toiminut myös Suomen Golfliiton toiminnanjohtajana.

- Olen erittäin kiitollinen ja innoissani, kun saan mahdollisuuden olla osa valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettua JYPiä. Seura on yksi maakunnan kärkibrändeistä ja tärkeä keskisuomalaisen yhteisöllisyyden rakentaja, sanoo Risto Korpela.
Korpelan sydän veti takaisin jääkiekkopuolelle ja JYP sytyttää kokeneen kiekkomiehen.

- Uudistuneella valmennuksella ja organisaatiolla lähdemme viemään JYPiä eteenpäin positiivisin mielin rakentaen sen vankan kivijalan päälle, joka täällä on saatu jo luotua, jatkaa Korpela.

JYP Jyväskylä Oy hallituksen jäsen Sari Riton mukaan JYP saa uudeksi toimitusjohtajakseen valmiin ja vahvan osaajan.

- Risto Korpelalla on vahva kokemus talous- ja urheilujohtamisesta ja hän tuntee hyvin alan erityspiirteet, toteaa Sari Rito.
Aiempi kokemus liigaseuran vetäjänä oli vahva valtti valinnassa.

- On tärkeää, että saamme toimitusjohtajan, joka tietää mihin "leikkiin" lähtee eikä rooli tai sen reunaehdot tule yllätyksenä, korostaa Rito.

Korpela seuraa tehtävässään Kari Tyniä, joka toimii seuran vt. toimitusjohtajana huhtikuun loppuun asti.

JYPin uusi urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen on toiminut viimeiset kolme vuotta valmennuspäällikkönä JYP Juniorit ry:ssä. Hän on suorittanut sekä valmentajan ammattitutkinnon että valmentajan erikoisammattitutkinnon.

Viitanen pelasi jääkiekkoa ammatikseen 15 vuotta Suomessa ja Pohjois-Amerikassa. JYPissä hän on ollut voittamassa seuralle kahta Suomen mestaruutta ja European Trophyn. Pelaajaura päättyi 2016.

- Olen erittäin otettu valinnastani JYPin uudeksi urheilutoimenjohtajaksi. Tartun suurella innolla ja intohimolla seuran urheilutoiminnan uudistamiseen. Tavoitteenani on rakentaa JYPistä valtakunnan paras seura urallaan eteenpäin pyrkiville pelaajille ja valmentajille kilpailullisesta menestymisestä tinkimättä, linjaa Mikko Viitanen.

Mikko Viitasen edeltäjänä JYPin urheilutoimenjohtajana toimi pitkään Jukka Holtari.

JYPin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikkoViitanen

Mikko Viitanen

18.2.1982 Nurmijärvi
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää