Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Iiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Happee on solminut yksivuotisien sopimuksen Kuopion Welhoissa tällä kaudella pelanneen puolustaja Iiro Lankisen kanssa. Lankinen on pelannut Welhoissa kaudesta 2012-2013 saakka. Liigassa Lankisella on takanaan 72 runkosarjan peliä, joissa on tullut pörssimerkintöjä 38+36, yhteensä 74 pistettä.

”Kyllähän tässä kohtaa järjettömän isoilla fiiliksillä ollaan odottelemassa jo seuraavaa kautta. Mikään muu ei tulevalla kaudella motivoi, kuin mestaruuden voittaminen ja Welhoissa ollaan toistaiseksi vielä kasvuvaiheessa siinä asiassa. Siirtoa helpotti totta kai välimatka kotiin ja osakseen myös tutut naamat Happeessa. Eipä tässä auta, kun laittaa kesällä työhaalarit niskaan ja koittaa raastaa sitä kautta pelipaikka Happeen kivikovassa miehistössä”, Lankinen kommentoi innostuneesti syntynyttä sopimusta.

Seuran valmennuspäällikkö ja miesten liigajoukkueen valmentaja Tero Kotilainen on myös ilahtunut Lankisen pestistä.

”Iiro vahvistaa joukkueen puolustuspään pallollista osaamista, sillä hän on pallollisesti yksi liigan parhaita oman pelipaikkansa pelaajia. Hänen kokemuksensa ja esimerkillinen työ arjessa auttaa varmasti myös nuorempia pelaajiamme. Myös Iiron persoona sopii hyvin joukkueeseen. Tämän sopimuksen myötä tulevan kauden joukkueen runko alkaa olla nyt hyvin kasassa.”

Lähde: Happee.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPeter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Happee on solminut kaksi vuotisen jatkosopimuksen maailman parhaaksi valitun hyökkääjän, Happeen oman kasvatin, Peter Kotilaisen kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää