Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Happee on solminut kaksi (2) vuotisen jatkosopimuksen maailman parhaaksi valitun hyökkääjän, Happeen oman kasvatin, Peter Kotilaisen kanssa.

Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko on iloinen syntyneestä sopimuksesta:

”Olemme todella tyytyväisiä, että maailman paras hyökkääjä jatkaa täällä vielä ainakin seuraavat kaksi vuotta. Seuran strategiaan kuuluu, että haluamme pysyä yhtenä Suomen ja maailman kärkiseurana ja tämä sopimus Peterin kanssa on iso asia liigajoukkueen ja koko seuran menestymisen kannalta.”

Runkosarjan pistepörssin voittaja Peter kommentoi syntynyttä sopimusta ja pörssejä seuraavasti:

”Halusin tehdä jatkosopimuksen Happeen kanssa, koska täällä kotona on hyvä olla ja elää ja tähtäimessä on olla edelleen maailman paras hyökkääjä vuonna 2020, kun Suomessa pelataan kotikisat. Happee menee seurana koko ajan eteenpäin ja toivottavasti saadaan uusi hallikin pystyyn vielä tämän sopimuksen voimassa ollessa. Lisäksi pelaaminen maailman parhaimman kotiyleisön edessä Hirviteatterissa on niin huikeaa, että se laittaa tekemään parastaan peleissä joka kerta. Takaan sen, että pörssejä syntyy jatkossakin ja tavoite on voittaa Happeessa mestaruus vaikka joka kausi tämän ja seuraavan kahden kauden aikana. Haluan vielä erikseen kiittää monitoimitalon yleisöä kaikesta tuesta nyt ja tulevaisuudessa!”

Happeen verkkoon on tarttunut myös kova pelimies ja kokonaan uusi Happee pelaaja kevään siirtomarkkinoilta ja tämä sopimusuutinen julkaistaan huomenna torstaina ennen kevään ensimmäistä playoff ottelua! Uusi pelaaja on paikalla huomisen Happee - Oilers ottelussa ja häntä haastatellaan erätaukohaastattelussa, joten tule Hirviteatteriin näkemään ja kuulemaan uuden pelurin mietteet Hirvipaitaan siirtymisestä.

Lähde: Happee.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PeterKotilainen

Peter Kotilainen

7.9.1994
Tiedot


Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää