Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Happee on solminut kaksi (2) vuotisen jatkosopimuksen maailman parhaaksi valitun hyökkääjän, Happeen oman kasvatin, Peter Kotilaisen kanssa.

Happeen liigajoukkueen manageri Petri Kauko on iloinen syntyneestä sopimuksesta:

”Olemme todella tyytyväisiä, että maailman paras hyökkääjä jatkaa täällä vielä ainakin seuraavat kaksi vuotta. Seuran strategiaan kuuluu, että haluamme pysyä yhtenä Suomen ja maailman kärkiseurana ja tämä sopimus Peterin kanssa on iso asia liigajoukkueen ja koko seuran menestymisen kannalta.”

Runkosarjan pistepörssin voittaja Peter kommentoi syntynyttä sopimusta ja pörssejä seuraavasti:

”Halusin tehdä jatkosopimuksen Happeen kanssa, koska täällä kotona on hyvä olla ja elää ja tähtäimessä on olla edelleen maailman paras hyökkääjä vuonna 2020, kun Suomessa pelataan kotikisat. Happee menee seurana koko ajan eteenpäin ja toivottavasti saadaan uusi hallikin pystyyn vielä tämän sopimuksen voimassa ollessa. Lisäksi pelaaminen maailman parhaimman kotiyleisön edessä Hirviteatterissa on niin huikeaa, että se laittaa tekemään parastaan peleissä joka kerta. Takaan sen, että pörssejä syntyy jatkossakin ja tavoite on voittaa Happeessa mestaruus vaikka joka kausi tämän ja seuraavan kahden kauden aikana. Haluan vielä erikseen kiittää monitoimitalon yleisöä kaikesta tuesta nyt ja tulevaisuudessa!”

Happeen verkkoon on tarttunut myös kova pelimies ja kokonaan uusi Happee pelaaja kevään siirtomarkkinoilta ja tämä sopimusuutinen julkaistaan huomenna torstaina ennen kevään ensimmäistä playoff ottelua! Uusi pelaaja on paikalla huomisen Happee - Oilers ottelussa ja häntä haastatellaan erätaukohaastattelussa, joten tule Hirviteatteriin näkemään ja kuulemaan uuden pelurin mietteet Hirvipaitaan siirtymisestä.

Lähde: Happee.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PeterKotilainen

Peter Kotilainen

7.9.1994
Tiedot


Iiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Iiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Happee on solminut yksivuotisien sopimuksen Kuopion Welhoissa tällä kaudella pelanneen puolustaja Iiro Lankisen kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää