Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

 

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

”Seuramme naisten liigajoukkueen valmennusjohto oli koonnut jo joukkueen ja aloittanut juuri kesäharjoittelun, kun osa joukkueen pelaajista ilmoitti siirtyvänsä paikallisesti toisen liigajoukkueen eli O2-Jyväskylän riveihin. Olimme jo ilmoittautuneet sarjaan, mutta päätämme nyt luopua sarjapaikasta, koska emme halua lähteä vain selviytymään tulevalle kaudelle; se ei ole pelaajienkaan kannalta oikea ratkaisu. Naisten salibandyliigassakin on käyty valtakunnallisesti tätä tasoerokeskustelua, joten ei ole pelaajien edun mukaista laittaa heitä pelaamaan sarjaa, joka ei vastaa heidän tasoaan joukkueen koon vuoksi. Tämä on tietysti ikävää joukkueen ja seuran kannalta, mutta hyvä asia paikallisen salibandyn kannalta”, kommentoi Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen.

”Viime kaudella kaksi keskisuomalaista joukkuetta pelasi liigaa sarjan häntäpäässä. Nyt saadaan liigaan yksi iskukykyinen joukkue, jolla on edellytyksiä menestyä sarjassa. Se on tietysti pelaajien kannalta erinomainen tilanne. Toivomme, että O2-Jyväskylä kantaa vastuunsa liigapaikan vaalimisessa”, Kotilainen jatkaa.

”Naisten liigajoukkue on pelannut Happeessa pääsarjaa jo neljännesvuosisadan ajan, siksi tämä muutos on tietysti seuran kannalta ikävä asia. Toisaalta meillä on 2. divisioonassa naisten joukkue, jonka kanssa luotsaamme nais- ja tyttösalibandyn kehittämistä seurassa ja alueella. Uskomme, että pitkäjänteisellä työllä voimme palata takaisin liigaan tulevaisuudessa”, Kotilainen toteaa.

Happeen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää