Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

 

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Laitahyökkääjän tontilla viihtyvä mailataituri pelasi kuluneen kauden Ruotsin liigassa Helsingborgin joukkueessa, kooten runkosarjan 31 ottelussa tehopisteet 11+18=29. Lisäksi Manninen edusti Suomen maajoukkuetta joulukuussa Riian MM-kisoissa, josta mukaan tarttui MM-kultaa.

Vahvan Happee-taustan omaavan Mannisen meriittilistalta löytyy myös SM-kulta, kun pistenikkari oli hirvipaitojen riveissä keväällä 2014 voittamassa seuran ensimmäistä suomenmestaruutta. Vasen käsi alhaalla pelaava laituri on esiintynyt Salibandyliigassa aiemmin tehokkaasti, sillä 156 runkosarjaottelua ovat tuottaneet yhteensä 188+87=275 tehopistettä. Mies itse on innoissaan paluusta tuttuun ympäristöön.

- Mahtavat fiilikset palata kotiin. Täynnä intoa tässä ollaan ja kovasti jo odotan, että päästään tekemään joukkueen kanssa hommia sekä kuromaan liigan kärkeä kiinni, Manninen tunnelmoi.

Sveitsissä ja Ruotsissa vietetyt kaudet olivat hyökkääjän mukaan opettavaista aikaa.

- Tietenkin kaksi erilaista kulttuuria tuli koettua ja paljon tarttui eväsreppuun oppia. Päällimmäisenä mielessä on ajatus siitä, että oli maa tai sarja mikä hyvänsä, niin kovaa pitää tehdä töitä ja sitoutua pärjätäkseen. Työnteon kautta se oma pelikin sieltä kehittyy, Manninen pohtii.

Tulevan kauden suhteen Mannisen odotukset ovat korkealla.

- Odotan, että pystymme joukkueena ottamaan pari askelta oikeaan suuntaan muutaman tuloksellisesti hieman heikomman sesongin jälkeen. Henkilökohtaisena tavoitteena on ottaa iso rooli ja jo varsin kokeneena urheilijana olla esimerkkinä muille joukkuetovereille, Manninen päättää.

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen pitää syntynyttä sopimusta erittäin tärkeänä.

- Todella hieno asia niin seuran kuin Keski-Suomen alueen salibandy-yleisönkin kannalta, että saatiin Jami takaisin Happeeseen. Meillä alkaa pelillisesti uusi aika joukkueessa ja Jami on juuri oikea hahmo johtamaan omalla esimerkillään koko ryhmää kokemuksensa sekä osaamisensa kautta. Maailmanmestareita ei joukkueessa ole koskaan liikaa, joten kaikki varmasti ymmärtävät Jamin arvon meille, Kotilainen toteaa.

Happeen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JamiManninen

Jami Manninen

27.11.1987
Tiedot


Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää