Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

 

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Laitahyökkääjän tontilla viihtyvä mailataituri pelasi kuluneen kauden Ruotsin liigassa Helsingborgin joukkueessa, kooten runkosarjan 31 ottelussa tehopisteet 11+18=29. Lisäksi Manninen edusti Suomen maajoukkuetta joulukuussa Riian MM-kisoissa, josta mukaan tarttui MM-kultaa.

Vahvan Happee-taustan omaavan Mannisen meriittilistalta löytyy myös SM-kulta, kun pistenikkari oli hirvipaitojen riveissä keväällä 2014 voittamassa seuran ensimmäistä suomenmestaruutta. Vasen käsi alhaalla pelaava laituri on esiintynyt Salibandyliigassa aiemmin tehokkaasti, sillä 156 runkosarjaottelua ovat tuottaneet yhteensä 188+87=275 tehopistettä. Mies itse on innoissaan paluusta tuttuun ympäristöön.

- Mahtavat fiilikset palata kotiin. Täynnä intoa tässä ollaan ja kovasti jo odotan, että päästään tekemään joukkueen kanssa hommia sekä kuromaan liigan kärkeä kiinni, Manninen tunnelmoi.

Sveitsissä ja Ruotsissa vietetyt kaudet olivat hyökkääjän mukaan opettavaista aikaa.

- Tietenkin kaksi erilaista kulttuuria tuli koettua ja paljon tarttui eväsreppuun oppia. Päällimmäisenä mielessä on ajatus siitä, että oli maa tai sarja mikä hyvänsä, niin kovaa pitää tehdä töitä ja sitoutua pärjätäkseen. Työnteon kautta se oma pelikin sieltä kehittyy, Manninen pohtii.

Tulevan kauden suhteen Mannisen odotukset ovat korkealla.

- Odotan, että pystymme joukkueena ottamaan pari askelta oikeaan suuntaan muutaman tuloksellisesti hieman heikomman sesongin jälkeen. Henkilökohtaisena tavoitteena on ottaa iso rooli ja jo varsin kokeneena urheilijana olla esimerkkinä muille joukkuetovereille, Manninen päättää.

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen pitää syntynyttä sopimusta erittäin tärkeänä.

- Todella hieno asia niin seuran kuin Keski-Suomen alueen salibandy-yleisönkin kannalta, että saatiin Jami takaisin Happeeseen. Meillä alkaa pelillisesti uusi aika joukkueessa ja Jami on juuri oikea hahmo johtamaan omalla esimerkillään koko ryhmää kokemuksensa sekä osaamisensa kautta. Maailmanmestareita ei joukkueessa ole koskaan liikaa, joten kaikki varmasti ymmärtävät Jamin arvon meille, Kotilainen toteaa.

Happeen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JamiManninen

Jami Manninen

27.11.1987
Tiedot


Iiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Iiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Happee on solminut yksivuotisien sopimuksen Kuopion Welhoissa tällä kaudella pelanneen puolustaja Iiro Lankisen kanssa.

Lue lisää
Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Happee on solminut kaksi vuotisen jatkosopimuksen maailman parhaaksi valitun hyökkääjän, Happeen oman kasvatin, Peter Kotilaisen kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

O2 Jyväskylään lisävahvistuksia M-teamista

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin.

Lue lisää