Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYPin CHL-lohkon otteluohjelma vahvistui

Veikkausvinkit

JYPin CHL-lohkon otteluohjelma vahvistui

 

JYP avaa kauden 2015 - 2016 Champions Hockey Leaguen CHL:n alkulohkon pelinsä lauantaina 22. elokuuta klo 17 Synergia-areenalla mielenkiintoisella kamppailulla JYP - Sheffield Steelers. Ottelu alkaa klo 17. Sheffield saapuu Jyväskylään Göteborgista, jossa on kohdannut Frölunda Indiansin torstaina 20.8.

Seuraava viikonvaihde JYPillä menee vieraskiertueella Göteborgissa ja Sheffieldissä. Frölunda - JYP peli alkaa  perjantaina 28. elokuuta  Göteborgissa paikallista aikaa kello 20. Lauantai on JYPille matkapäivä ja suuntana on Sheffield. Ottelu Sheffield Steelers - JYP pelataan sunnuntaina 30. elokuuta paikallista aikaa klo 17 Sheffield Steelersin 9000 katsojaa vetävällä areenalla.

Seuraavalla viikolla JYP pelaa toisen kotipelinsä torstaina 3. syyskuuta JYP-Frölunda Indians. Ottelu alkaa Synergia-areenalla alkaa klo 18.30.

Tämän alkulohkon viimeisessä ottelussa lauantaina 5. syyskuuta kohtaavat Sheffield Steelers ja Frölunda Indians. Lohkosta pääsee jatkopeleihin kaksi joukkuetta.

JYP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRisto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

JYP vaihtaa valmentajaa. Lauri Merikivi, 35, on vapautettu tänään päävalmentajan tehtävistä, ja tilalle astuu Risto Dufva, 55. Dufvan sopimus kestää kauden loppuun asti.

Lue lisää
Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Lue lisää
Jake Newton JYPiin

Jake Newton JYPiin

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jake Newtonin kanssa. Newton pelasi JYPissä myös kevätkauden 2018. Hän on aiemmalla Liigaurallaan edustanut myös Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota.

Lue lisää
JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä JYP-ura päättyy tähän kauteen. Holtari on toiminut JYPissä urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kaikkiaan 14 vuotta.

Lue lisää
Miika Lahti jatkaa JYPissä

Miika Lahti jatkaa JYPissä

JYP käyttää keskushyökkääjä Miika Lahden sopimuksen sisältämän option, ja 31-vuotias Lahti jatkaa JYPissä kauden 2018 - 2019 loppuun asti. Maalivahti Pekka Tuokkolan sopimusta on jatkettu 1. joulukuuta asti.

Lue lisää
Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni toimii JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtajana tämän kauden loppuun asti eli JYPin toimitusjohtaja Aku Valleniuksen sairausloman ajan.

Lue lisää