Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Darryl Boyce palaa JYP-paitaan

Darryl Boyce palaa JYP-paitaan

JYP on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Darryl Boycen kanssa. 29-vuotias Boyce pelasi JYPissä kevätkaudella 2013. Kausi päättyi pronssimitaleihin.
Viime kaudella Darryl Boyce pelasi uransa parhaan AHL-kauden Springfield Falconsissa ollen joukkueensa kolmen parhaan maalintekijän joukossa. Boyce ampui 14 maalia, antoi 17 maalisyöttöä. Sen lisäksi hän istui jäähyllä 100 minuuttia. Boyce on pelannut urallaan 84 NHL-ottelua.

- Darryl Boyce on todellinen ammattilainen, josta tiedämme, mitä saamme. Hän tuo aina sataprosenttisen pelipanoksen JYPin eteen ja paljon oikeanlaista tilannekovuutta sekä särmää joukkueeseemme. Hän onkin joukkueen sisällä korkealle arvostettu pelaaja, sanoo JYPin päävalmentaja Marko Virtanen.

Darryl Boyce pystyy pelaamaan keskus- tai laitahyökkääjänä.

- Olen iloinen voidessani palata JYPiin, viestittää Darryl Boyce.

JYPin liigajoukkueen sopimuspelaajat 11.6. 2014

Hyökkääjät: Darryl Boyce, Eric Perrin, Jani Tuppurainen, Miika Lahti, Tuomas Pihlman, Anssi Löfman, Markus Nenonen, Markus Poukkula, Antti Jaatinen, Mikko Salmio, Markus Hännikäinen, Juuso Ikonen, Topi Nättinen, Joose Antonen. Lisäksi harjoitusringissä ovat mukana Julius Nättinen ja Henri Kanninen.
Puolustajat: Mikko Kalteva, Mikko Luoma, Mikko Viitanen, Valtteri Hietanen, Henri Auvinen, Aleksi Salonen, Valtteri Kemiläinen. Harjoitusringissä mukana myös Sami Niku.
Maalivahdit: Tuomas Tarkki, Sami Rajaniemi, Dennis Saikkonen.

JYPin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää