Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP innolla mukaan European Trophyyn

 

JYP innolla mukaan European Trophyyn


JYP tulee kaudelle 2012 European Trophyyn mukaan uutena suomalaisjoukkueena. Päävalmentaja Jyrki Ahon mukaan turnaus tuo erittäin tervetulleen lisään kauteen.

- Meillä on paljon pelaajia, jotka ovat olleet mukana jo pitkään. Heille tämä kilpailu tarjoaa hyvän mahdollisuuden kansainvälisiin peleihin. Olemme uusi joukkue tässä hommassa mukana ja turnaus tarjoaa varmasti mielenkiintoisia haasteita, Aho uskoo.

- Koko European Trophy on mielettömän hyvä juttu. Saamme vaihtelua vastustajiin, jotka pelaavat erilailla kuin kotimaiset joukkueet. Se kehittää myös meidän omaa pelaamista. Jokaista ottelua lähdemme voittamaan. Siitähän ammattimaisuudessa on kyse.

Oman lisämausteensa JYPille tuo se, että avausviikonlopun vastustajien Chomutovin ja Sparta Prahan riveistä löytyy joku kaukalosta tai sen laidalta tuttuja pelaajia. Chomutovia valmentaa Jiri Dolezal ja taustaryhmään kuuluu myös Leo Gudas, Spartan riveissä puolestaan pelaa Petr Ton – kaikki entisiä JYPpiläisiä.

- Mukana on monta mielenkiintoista joukkuetta, mutta myös mielenkiintoisia pelaajia ja valmentajia. Jyväskyläläisille on tarjolla mielenkiintoisia hetkiä tulevissa peleissä, Aho sanoo.

- Perjantaina käynnistyy tämä ralli – toinen ralli Jyväskylässä Suurajojen lisäksi.

UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää