Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eric Perrin JYPiin kahdeksi kaudeksi

 

Eric Perrin JYPiin kahdeksi kaudeksi


Hyökkääjä Eric Perrin on tehnyt JYPin kanssa kaksivuotisen sopimuksen kevääseen 2014 asti. Näin Perrinin uraa jatkuu Hurrikaanipaidassa, jossa hän on pelannut kaksi edellistä kautta ja kauden 2002 – 2003.

- Upea uutinen JYPille ja JYP-kannattajille. Isoin auki ollut ruutu ensi kauden kokoonpanostamme on nyt täytetty, sanoo JYPin puheenjohtaja Jukka Seppänen.

36-vuotias, kevään 2004 Stanley Cupin voittaja Perrin oli isossa roolissa JYPin viime kauden Suomen mestaruudessa. Hänet valittiin kauden päätteeksi SM-liigan All Starsin keskushyökkääjksi. Lisäksi Perrin voitti SM-liigan syöttöpörssin 40 maalisyötöllään.

Perrin on ollut tehokas jokaisella JYP-kaudellaan. Ensimmäinen kausi 2000-luvun alussa tuotti 56 pelissä 46 pistettä. Toissa kaudella Perrin takoi 50 pistettä ja viime kaudella peräti 59 pistettä. Tahti on vain koventunut playoffs-peleissä, joita Perrin pelannut JYP-paidassa 31 ja iskenyt pisteitä saman määrän.

Eric Perrin palaa mielellään Jyväskylään.

- Tämä on iso päivä minulle ja perheelleni. Olen innoissani, kun voin jatkaa JYP-yhteisön jäsenenä.

Tapa, jolla joukkue kasvoi viime kaudella äärimmäisen yhtenäiseksi ja sitoutuneeksi mestarijoukkueeksi, oli taianomainen! Katson luottavaisesti JYP-joukkueen tulevaan polkuun, sillä olemme pohjustaneet sen polun vahvaksi yhteisellä tekemisellä. Haluan kiittää Mr. Seppästä ja Mr. Tyniä, että he uskovat minuun ja mahdollistavat sen, että voin kutsua Jyväskylää kodikseni, Eric Perrin kommentoi syntynyttä sopimusta.

Eric Perrin liittyy JYPin vahvuuteen Keski-Euroopassa, jossa JYP pelaa European Trophyn pelit 24.8. HC Slovan Bratislavaa ja 26.8. UPC Vienna Capitalsia vastaan. Kotiyleisölleen Perrin esittäytyy Synergia-areenalla torstaina 30.8. European Trophyn derbykierroksen ottelussa JYP – KalPa.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


EricPerrin

Eric Perrin

1.11.1975 Laval, Quebec, Canada
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää