Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP uudistaa organisaatiotaan

 

JYP uudistaa organisaatiotaan


Jari Lindström myynti- ja markkinointijohtajaksi - Nimityksiä JYP Jyväskylä Oy:ssä

JYP Jyväskylä Oy on uudistanut organisaatiotaan. JYPin myynti- ja markkinointijohtajaksi on nimitetty Jari Lindström. Hän vastaa JYPin yhteistyökumppani- ja asiakastilaisuusmyynnistä sekä markkinoinnista.

Lindström on ollut JYPin palveluksessa vuodesta 2009 alkaen.

JYPin toimistopäälliköksi on nimitetty Mari Minkkinen. Hän vastaa JYPin talous- ja palkkahallinnosta sekä JYPin muista hallinnollisista asioista. Minkkinen on ollut JYPin palveluksessa vuodesta 2008 lähtien.

JYPin asiakkuus- ja markkinointuottajaksi on nimitetty Sanna Lehikoinen. Hän vastaa yhteistyösopimusten sisällön toteuttamisesta, kausikorttiasiakkuuksista ja markkinointiaineiston tuottamisen suunnittelusta ja koordinoinnista. Lehikoinen on toiminut JYPissä vuodesta 2000.

JYPin seuratoimintatuottajaksi on nimitetty Ilmo Pappinen vastuualueenaan seuratoimintaan liittyvien lukuisten käytännön asioiden toteuttaminen, kuten logistiikka ja promootiot. Lisäksi Pappinen hoitaa JYP-Akatemian ja JYPin A-nuorten käytännön asiat. Hän on toiminut JYPissä vuodesta 1985.

JYP täydentää lähiaikoina yhteistyökumppani- ja asiakastilaisuusmyynnin myyntiryhmäänsä.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää