Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hirvivaara jyräsi Loviisankin yli

 

Hirvivaara jyräsi Loviisankin yli


Happeen vierasvoitto Tapanilan Erästä sai jatkoa, kun Happeen miehet ottivat vakuuttavan kotivoiton Loviisan Torista lukemin 8-4(2-0,5-2,1-2). Happee johti ottelua parhaimmillaan jo 7-1, mutta selkeässä johtoasemassa pelaaminen osoitti tänään vaikeutensa ja Tor pääsi viimeisessä erässä kaunistelemaan lukemia.

Happee suvereeni kahdessa ensimmäisessä erässä

Hirvilauma otti heti ottelun alusta asti kuskin roolin ottelussa. Vasta 17 sekunnin pelaamisen jälkeen Loviisan päädyssä verkko heilui. Eero Kososen loistoavaus tavoitti läpi juosseen Juuso Heikkisen(2+2), joka malttoi vielä tarjoilla Veli-Matti Hynyselle(3+1) paikan viimeistellä tyhjään maaliin. Hynynen osui ensimmäisessä erässä toistamiseenkin ja Petri Kauko(1+1) jatkoi heti toisen erän alussa siitä, mihin Happee ensimmäisessä jäi. Johnny Kotro(1+0) ja Lassi Kotovaara(1+0) ehtivät siirtää Happeen jo 5-0-johtoon ennen Loviisan ensimmäistä maalia. Niklas Niirasen(1+1) tarkka laukaus viuhui tolpan kautta maaliin, mutta tästä Happee ei häkeltynyt vaan Hynysen ja Heikkisen toimesta Hirvet kuittasivat kavennuksen kahdella nopealla maalilla ja kotijoukkue alkoi olla tukevan tuntuisessa johtoasemassa. Kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen 7-2-johtoasemassa, kun Valtteri Etholen(1+1) osui erän lopulla kertaalleen Loviisalle.

Kolmannen erän alkuun ote herpaantui hetkeksi

Loviisa sai etsikkoaikansa kolmennen erän ensimmäisen reilun viiden minuutin aikana. Se ei kuitenkaan onnistunut kaventamaan  kuin kahdesti, vaikka Happeen puolustuspelaamisen ollessa sekaisin paikkoja oli useampaankin kavennusmaaliin. Viimeistään ajassa 47.14 Loviisan pyristely päättyi, kun Otto Tikka(0+2) vapautti harppuunasyötöllään Juuso Heikkisen läpiajoon, eikä Heikkinen erehtynyt. Tikan syöttö hakee vertaistaan, kun hän paineen alla pystyi kääntämään omasta nurkkauksestaan Heikkisen täyteen vauhtiin yksin läpi.

Ei aivan sirkus, mutta värikäs show

Ottelun lopussa perinteisesti Happeen ja Loviisan välillä tunteet pääsivät hieman kuohahtamaan Loviisan hakiessa tiukasti kavennusta. Loviisa onnistui murtamaan loputkin mahdollisuutensa Panu Kotilaisen istuessa kaksiminuuttistaan. Loviisan Joni Niiranen(1+1) otti itselleen viiden minuutin jäähyn pienestä painistaan Happeen Jaska Kuneliuksen kanssa. Loppulukemat kirjattiin värikkäiden vaiheiden jälkeen Happeelle lopulta selkeästi 8-4. Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen näki Happeen onnistuneen laajalla rintamalla hyvin.

- Jokainen pelaaja oli tänäänkin elintärkeä joukkueen kannalta. Hermokontrolli ei myöskään ole ollut meidän vahvinta osaamista, mutta siinä ollaan kehitytty paljon. Aikaisemmin tällaiset ottelut olisi voitu hävitä. Olen tyytyväinen koko viikonloppuun ja siihen, että joukkueena homma toimii. Ykköskenttä on ollut huikeassa iskussa, kuten maalivahtipelaaminenkin. Voittojen tärkeimmäksi tekijäksi nostaisin kuitenkin vahvan alivoimapelaamisemme. Sen myötä tietysti vastustajan maalit on saatu vähenemään, mutta se nostaa myös koko joukkueen taistelutahtoa. Myös Arto Mikkosen huikeat aloitusvoitot tuovat meille lisäksi vähintään 10-20 ylimääräistä hyökkäystä aloitusvoittoprosentin ollessa yli 80% luokkaa. Koko joukkue esiintyi tänään vahvasti, joten tästä on erittäin hyvä jatkaa.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää