Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Olli Malmivaarasta teatterin kummipelaaja

 

Olli Malmivaarasta teatterin kummipelaaja


JYP-puolustaja Teatteri Eurooppa Neljän rumpuopissa

Suomen suurin kiertävä teatteri, Teatteri Eurooppa Neljä ja jääkiekon SM-liigassa pelaava JYP ovat tehneet yhteistyö- ja markkinointisopimuksen, joka yhdistää kulttuuria ja urheilua.

- Kyllähän tässä kulttuurin ja urheilun yhdistäminen toimii erittäin luontevalla tavalla, kun Teatteri Eurooppa Neljän ja johtaviin suomalaisiin liigajoukkueisiin kuuluvan JYPin molempien kotikaupunki on Jyväskylä, sanoo Teatteri Eurooppa Neljän tuottaja Matti Hämäläinen.

Hämäläisen uskoo, että markkinointiyhteistyö JYPin kanssa vahvistaa myös uusille kohderyhmille mielikuvaa Teatterin Eurooppa Neljästä vauhdikkaana, elämyksiä tuottavana ja ammattimaisena teatterina. 

- JYPin näkökulmasta yhteistyö on myös erittäin luontevaa, sillä niin JYP jääkiekkojoukkueena kuin Teatteri Eurooppa Neljä teatterina elävät elämysten tuottamisesta. Molemmissa suurin palkinto on tyytyväinen katsoja ja toivottavasti tämä rohkaisee katsojiamme entistä enemmän teatteriin ja päinvastoin. Lisäksi meillä on jo nyt paljon samojakin katsojia, kertoo JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

JYPin joukkue juhlisti yhteistyötä katsomalla kesällä Teatteri Eurooppa Neljän kehutun Juice-musikaalin Laajavuoren kesäteatterissa.

JYP-pelaajista Teatteri Eurooppa Neljän kummipelaajana tulevalla kaudella toimii puolustaja Olli Malmivaara,

itsekin teatterisukua. Yhteistyön kunniaksi Olli pääsi opettelemaan teatterirumpalin elämää Teatteri Eurooppa Neljän näyttämöllä Laajavuoressa. Kiekkohenkisinä oppaina toimivat Teatteri Eurooppa Neljän näyttelijät Maija Sydänmaanlakka ja Jari Silventoinen.

- Mukava kokemus, mutta kyllä verokirjan on syytä pysyä edelleen JYPissä, kommentoi Olli Malmivaara rumpukokeiluaan.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


OlliMalmivaara

Olli Malmivaara

13.3.1982 Kajaani
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää