Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Stanley Cup -pokaali piipahtaa Jyväskylässä

 

Stanley Cup -pokaali piipahtaa Jyväskylässä


NHL:n mestarijoukkueen Boston Bruinsin voittama Stanley Cup -pokaali piipahtaa myös Jyväskylässä maanantaina 25. heinäkuuta. Pokaali on esillä tuolloin Synergia-areenalla Ravintola Hurrikaanissa klo 11.15 - 13 ravintolassa pidettävän, kaikille avoimen Stanley Cup -lounaan yhteydessä.

Stanley Cup -pokaali saapuu Suomeen sunnuntaina 24.7. Slovakian Trencinistä, missä se on ollut päivän Bruinsin kapteenilla Cdeno Charalla. Suomessa pokaali matkaa sunnuntaina Savonlinnaan Boston Bruinsin maalivahdille Tuukka Raskille. Maanantaiaamuna pokaali saapuu Jyväskylään, jossa Boston Bruinsin Euroopan pelaajakartoituksen päällikkö Jukka Holtari voi pitää sitä muutaman tunnin ennen kuin pokaali lähtee iltakoneella kohti Torontoa. Holtari toimii myös JYPin pelaajakoordinaattorina. JYP on Boston Brunsin yhteistyöseura SM-liigassa.

- Tuukka Raskin myötävaikutuksella saamme pokaalin käymään myös Jyväskylässä, toteaa Jukka Holtari.

Stanley Cup -pokaali on erittäin arvostettu palkinto, sillä sen voittaminen vaatii NHL:ssä paljon.

- Stanley Cup -pokaali on erittäin vaikeasti voitettavissa. NHL:n runkosarja on pitkä ja vaativa ja pudotuspelit kestivät esimerkiksi tänä keväänä kokonaista kaksi kuukautta, ja Boston Bruinsin pelaamien pelien ja ottamien voittojen määrä oli tosi kova. Mestaruus on vaatinut joukkueelta henkisesti ja fyysisesti erittäin paljon, sanoo Holtari.

Mestarijoukkueen pelaajilla ja johdolla kiertävä Stanley Cup -pokaali on aito, ja siksi mukana kulkee koko ajan kaksi Hockey Hall of Famen järjestämää vartijaa.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää