Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Harri Ilvonen JYP-puolustukseen

 

Harri Ilvonen JYP-puolustukseen


JYP on tehnyt 2+1 -vuotisen sopimuksen puolustaja Harri Ilvosen, 22, kanssa. Raamikas Ilvonen (188 cm/88 kg) on pelannut SM-liigaa 126 runkosarjan ottelua pääosin Tapparassa, mutta 11 ottelua myös HPK:ssa. Kaudella 2009 - 2010 Ilvonen iski Tapparassa puolustajaksi hyvät tehot 6 + 13 ja saman kauden play offseissa 9 ottelussa pisteet 3 + 5. Ilvonen on pelannut 3 A-, 13 nuorten ja 6 poikien maaottelua. Hän on Minnesota Wildin varaus kesältä 2007.

Ilvosen tulon myötä JYP-puolustus kaudelle 2011 - 2012 on koossa. JYP-pakkeina pelaavat Sami Vatanen, Arto Laatikainen, Kalle Koskinen, Olli Malmivaara, Antti Jaatinen, Harri Ilvonen, Kristian Näkyvä ja Yohann Auvitu (FRA). Pelipaikoista kilpailevat myös D Teamissä pelaavat JYP-organisaation puolustajat.

JYPillä on sopimus 14:n hyökkääjän kanssa. Sopimuspelaajat ovat: Eric Perrin, Jani Tuppurainen, Filip Riska, Juha-Pekka Hytönen, Jari Jääskeläinen, Antti Jaatinen, Ossi Louhivaara, Turo Asplund, Miika Lahti, Jonne Virtanen, Olli Sipiläinen, Antti Pihlström (optio KHL, Pohjois-Amerikka), Tuomas Pihlman ja Harri Pesonen.

JYP-maalivahdit ovat Joni Myllykoski ja Riku Helenius. Tuoreen NHL-varauksen saanut JYP-vahti Samu Perhonen torjuu kiekkoja Mestiksen D Teamissä.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää