Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP-puolustaja Jyrki Välivaara vuodeksi KHL-liigaan

 
JYP-puolustaja Jyrki Välivaara vuodeksi KHL-liigaan

JYP-puolustaja, jääkiekon maailmanmestari Jyrki Välivaara pelaa ensi kauden KHL-liigaa venäläisessä Metallurg Novokuznetskissa.  Kaudeksi 2012 - 2013 Välivaara palaa kasvattajaseuraansa JYPiin.

- Meillä on sopimuksessamme optio, joka mahdollistaa Välivaaralle yhden kauden pelaamisen ulkomailla tiettyä seurakorvausta vastaan. Oli odotettavissa, että kysyntä on nyt erityisen kova hyvän SM-liigakauden ja maailmanmestaruuden jälkeen. Hienoa, että kokenut pelaajamme saa tällaisen mahdollisuuden ja vielä hienompaa on Välivaaran paluu JYP-paitaan KHL-kauden jälkeen, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Jyrki Välivaara on luonnollisesti tyytyväinen KHL-mahdollisuudesta.

- Edessä on uusi sarja ja uusi maa. Haastetta riittää ja vähän jännittääkin, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kertoo Jyrki Välivaara.

- Aina olen urallani antanut kaiken seuralle, jonka paitaa kannan. Niin tulen tekemään ensi kaudellakin, kun päälläni on Metallurg Novokuznetskin paita, hän vakuuttaa.

Silti paluu vuoden päästä takaisin JYPiin antaa myös hyvän tunteen.

- Siihen on aikaa eikä sitä voi tässä vaiheessa paljon miettiä, mutta toki lämmittää, että tiedän urani jatkuvan kasvattajaseurassani. Tämä kokonaiskuvio on minulle paras mahdollinen ratkaisu, Välivaara sanoo.

JYP varautui Jyrki Välivaaran lähtöön pestaamalla muutama viikko sitten joukkueeseen kokeneen, kiekollisen puolustajan, Ruotsista palaavan Arto Laatikaisen, joka valittiin SM-liigan parhaaksi puolustajaksi edellisellä SM-liigakaudellaan 2007 - 2008.

35 -vuotias Jyrki Välivaara pelasi viime kaudella SM-liigan runkosarjassa 53 ottelua tehoin 8 + 20 (+20). Välivaara on voittanut Suomen mestaruuden JYPissä 2009 ja Tapparassa 2003.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JyrkiVälivaara

Jyrki Välivaara

30.5.1976 Jyväskylä
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää