Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hippoksella isot järjestelyt perjantain MM-kansanjuhlaan

 
Hippoksella isot järjestelyt perjantain MM-kansanjuhlaan

Jääkiekon maailmanmestaruusjuhlinta perjantai-iltana 10.6. Jyväskylän Hippoksella saa suuren festivaalin puitteet. Tapahtuman järjestäjät Jyväskylän kaupunki ja JYP panostavat kansanjuhlan puitteisiin MM-kullan vaatimalla otteella. Maailmanmestarijoukkueen pelaajista lavalla nähdään Jarkko Immonen, Jyrki Välivaara ja Antti Pihlström. Kiekkohenkisestä musiikista vastaavat Finnish Hockey Mafia ja Poika saunoo -hitin laulaja Poju. Tilaisuuden juontaa Timo Lievemaa. MM-juhlien ohjelma alkaa kello 18 ja kestää tunnin. Jyväskylän kaupunki muistaa juhlassa Jyp-taustaisia maailmanmestaripelaajia ja joukkueen fysioterapeutti Timo Vaitista.

- Ohjelma on kovalla sykkeellä toteutettava tunnin mittainen spektaakkeli, kertoo tapahtuman tuottajana toimiva Vesa Walden Festago Oy:stä.

Juhlien toteuttaminen vaatii satoja ammattilaisten työtunteja. Yksi osa tapahtumaa on paikalle pystytettävä jättinäyttö.

- Tapahtuman aikana näytölle tuotetaan live-kuvaa ja videomateriaalia, joten yleisöllä on mahdollisuus seurata lavan tapahtumia myös kauempaa, kertoo Walden.

Erikoisjärjestelyjä vaativan pyrotekniikan toteuttajana on vuoden 2011 ilotulituksen Suomen mestari Pyroman Oy. Yhtiö on hoitanut mm. Euroviisujen pyrotekniikan, Nightwishin ja lukuisten ulkomailla toteutettavien festivaalien erikoistehosteet.

- Lava rakennetaan Synergia-areenan julkisivun eteen, n.s. VIP-parkkialueelle eli Hippoksen P 6 -alueelle. Juhla-alueen rakentaminen sulkee liikenteen tapahtuma-alueella aamuseitsemästä alkaen. Hippoksen muut pysäköintialueet ovat normaalissa käytössä niin päivän ajan kuin tapahtuma-aikana. Kulku hiekkaparkkialueille onnistuu Rautpohjankadulta n.s. Monitoimitalon kulmalta.

- Tapahtuma-alue eli P 6 -alue suljetaan autoliikenteeltä aamulla klo 7. Kulku Ravintola Hurrikaaniin onnistuu. Iltajuhliin suosittelemme kuitenkin saapumista kävellen, kertoo tapahtuman turvallisuuspäällikkö Mika Rautamies JVP Group Oy:stä.
Sääennuste lupaa hellettä tapahtumapäiväksi, minkä vuoksi järjestelyissä on varauduttu vesipisteellä.

- Suosittelemme ottamaan myös oman vesipullon mukaan, koska vesipisteet voivat ruuhkautua, painottaa Vesa Walden.

JYP järjestää ulkoalueelle virvoitusjuomien ja grillimakkaran myyntipisteet. Synergia-areenan A-käytävän baari palvelee juhlayleisöä sisätiloissa. Myyntipisteet avautuvat klo 16.30. Yleisön wc-tiloina toimivat Synergia-areenan A-käytävän yleisö-wc:t.

Tapahtumassa noudatetaan uutta tupakointilakia ja tupakointi on kielletty muualla kuin Rautpohjan kadun puolella olevalla tupakointialueella.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää