Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MM-juhlat siirtyvät Jyväskylän Hippokselle

 
MM-juhlat siirtyvät Jyväskylän Hippokselle

Jääkiekon JYP-taustaisten maailmanmestarien kansanjuhlan paikka perjantaina 10.6. vaihtuu. Juhlat järjestetään Hippoksen alueella Synergia-areenan edustalla. Järjestäjät JYP ja Jyväskylän kaupunki sekä poliisi ovat sopineet yhteistyössä uudesta juhlapaikasta. Juhlapaikka vaihtui turvallisuussyistä.

- Katsomme, että on syytä varautua niin suureen kansanjuhlaan, ettei Aren aukio paikkana ole enää yleisen turvallisuuden näkökulmasta riittävän turvallinen, kertoo ylikomisario Tuomo Viitaniemi Jyväskylän poliisista.

- Hippos on turvallisuuden näkökulmasta alueena tähän tarkoitukseen parempi, sanoo Viitaniemi.

Järjestäjät ovat tyytyväisiä, että asiaan saatiin osapuolten vahvalla yhteistyöllä uusi toimintamalli näin nopeasti.

-  Yksi kaupungin kiekkojuhliin syntymässä ollut perinne nyt muuttuu, mutta toisaalta saamme kansanjuhlan aivan jääkiekon ytimeen, Synergia-areenan edustalle ja samalla saamme Synergia-areenan läheisyydestä järjestelyihin paljon synergiaetujakin, toteaa JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

Järjestäjät korostavat, että paras lopputulos saadaan, jos ihmiset tulevat kävellen Hippoksen alueelle.

- Pysäköintimahdollisuudet ovat alueella rajalliset, mutta bussit kulkevat läheisellä Voionmaankadulla ja kävely kesäiltana juhlapaikalle on hyvää, MM-henkistä hyötyliikuntaa.

Juhlat Hippoksella alkavat perjantaina 10.6. klo 18. Tunnin, koko perheelle suunnatussa juhlassa maailmanmestaripelaajista ovat  paikalla Jyrki Välivaara, Antti Pihlström ja Jarkko Immonen sekä fysioterapeutti Timo Vaitinen. Nähtävillä on tietenkin myös maailmanmestaruuspokaali "Kundi".

Juhlan musiikista vastaavat jyväskyläläinen Poju kappaleellaan Poika saunoo sekä Finnish Hockey Mafia, joka tunnetaan Taivas varjele -biisistään. Juhlan juontaa jyväskyläläinen selostaja ja muusikko Timo Lievemaa.

Juhlan järjestävät yhteistyössä JYP ja Jyväskylän kaupunki. Jyväskylän kaupunkia juhlassa edustavat  kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pauli Partanen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ulla Lauttamus.

Tynin mukaan on hienoa, että Jyväskylän kaupunki huomio mestarit ja on vahvasti mukana juhlan järjestelyissä.

- On erinomaisen hienoa, että näin vahvassa jääkiekkokaupungissa voimme juhlia omia maailmanmestareitamme ja samalla jatkaa jääkiekon voitonjuhlien perinnettä Jyväskylässä, kertoo Jyväskylän kaupungin viestintäjohtaja Helinä Mäenpää.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AnttiPihlström

Antti Pihlström

22.10.1984 Vantaa
Tiedot

JyrkiVälivaara

Jyrki Välivaara

30.5.1976 Jyväskylä
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää