Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

D Team ei pysynyt Jokipoikien vauhdissa

 
D Team ei pysynyt Jokipoikien vauhdissa

Joensuussa Mestiksen loppuottelun alkoivat lauantaina ja finaalin arvoisesti ottelusta ei vauhtia puuttunut ja tunnelma hallissa oli hieno, siitä pitivät huolen 3 232 katsojaa sekä myös vierasjoukkueenkin pieni, mutta äänekäs rytmiryhmä. Peliin vierasjoukkue tuli vauhdikkaasti mukaan, mutta ei kuitenkaan ratkaisevilla hetkillä pysynyt Jokipoikien mukana.

Ensimmäisen erän toisella kymmenminuuttisella Jokipoikien mylly alkoi jauhaa voimallisesti kohti D Teamin maalia ja finaalien avausmaali syntyi melko onneekkaasti jyväskyläläispelaajan kautta ajassa 14:10. Maalintekijänä Jani Savolainen Matti Näätäsen ja Antti Kerälän syötöistä. Tilanteita erän loppupuolellakin riitti, mutta myös Jokipoikien viimeistely oli tänään varsin ontuvaa ja monista varmoista maalintekopaikoista ei kiekko sisään mennyt.

Toiseen erään lähdettiin Jokipoikien johtoasemasta. Erän alussa D Team sai melko yllättäen tasoittavan osuman, kun Harri Pesonen pääsi yllättämään hyvän ottelun pelanneen Jokipoikien maalivahti Mikko Rämön ihan maalin edustalta ajassa 23:01. Kauan aikaa ei Jyväskylän joukkue tasoitustaan ehtinyt juhlimaan, kun 11 sekunnin päästä edellisestä  maalista ajassa 23:12 siirsi Jokipoikien luottopakki Kimmo Nevalainen jälleen kotijoukkueen johtoon siniviivalaukauksellaan. Peliä ottelun toisessa erässä käytiin lähinnä D Teamin hyökkäysalueella ja joukkue joutuikin rikkomaan peliä. Ajassa 32:09 sai Harri Pesonen rangaistuksen kampituksesta ja Jokipoikien ylivoimamylly pääsi käyntiin. Ajassa 32:40 Jokipoikien ylivoimapeli tuottikin tulosta, maalintekijänä Jarkko Malinen ja syöttäjinä Jani Keränen sekä Scott Matzka. Näytti että kotijoukkue menee menojaan, mutta D Team teki kavennusmaalin Samuli Piiroisen tehtailemana ajass 38:50. Maali syntyi hieman samanlaisesta tilanteesta kuin D Teamin ensimmäinenkin. Jokipoikien puolustajat eivät tänään olleet oman maalin edustalla pelatessaan aivan terävimmillään.

Kolmanteen erään lähdettiin siis Jokipoikien 3-2 johtoasemasta. Erä olikin ottelun tasaisin, D Team oli selvästi löytänyt uusia keinoja tauon aikana. Kuitenkin, ajassa 47:28 teki Jokipoikien amerikkalaishyökkääjä Scott Matzka komean 4-2 osuman ja peli näytti ratkenneelta. Siinä kuitenkin erehdyttiin, D Team tuli uudestaan mukaan peliin Yohann Auvitun ylivoimamaalilla ajassa 53:43. Samlla  D Team otti myös aikalisän. Tuumaustaukoe ei auttanut,  peli ei kuitenkaan tasoittunut, Viimeisen puolen minuutin aikana Jokipoikien Mikko Rämö teki ainakin yhden hienon torjunnan, jolla pelasti voiton kotijoukkueelle.

Näin siis ensimmäinen finaali meni Jokipojille. Vaikka joukkuetta pidetäänkin nyt jopa entistä enemmän mestarisuosikkina, oli D Teamin pelaamisessakin sen verran potkua, että sen kaataminen sunnuntaina Jyväskylässä ei tule olemaan helppoa. Jokipojilla peli kaipaa hieman parantamista niin hyökkäyspäässä kuin myös puolustuspelaamisessakin.

Joka tapauksessa erittäin vauhdikasta mestiskiekkoa oli tarjolla. Pelit jatkuvat heti sunnuntaina Jyväskylässä ja tiistaina pelataan jälleen Joensuussa.

Mestiksen (Esa Räty) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää