Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KooKoo vei tiukan kamppailun nimiinsä

KooKoo onnistui nappaamaan toisen voiton D Teamista ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon. Joukkue nitisti sunnuntai-iltana jyväskyläläiset samoin lukemin.

Ensimmäinen erä ottelussa mentiin maalitta. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta tolppaa lähemmäs ei kumpikaan joukkue maalintekoa päässyt.

Toinen erä alkoi paremmin, kun Kory Baker vei kotijoukkueen ensimmäistä kertaa pelissä johtoon. Kanadalainen nuiji kiekon ohi Niko Kaulion ja näin ollen jatkoi hyviä otteitaan pisteidenkin valossa.

Toinen maali oranssimustille syntyi erän loppupuolella ylivoimalla, kun Olli Julkunen karkasi Pasi Järvisen syötöstä läpiajoon. Mies nosti kiekon varmasti rystyltä Kaulion patjojen yli ja räjäytti hallin toistamiseen.

Kolmannen erän alussa KooKoolle tarjoiltiin ratkaisun mahdollisuutta, mutta kun vedot eivät uponneet oli D Teamin vuoro iskeä maali taululle. Samuli Piiroisen vahva nousu tuotti tulosta ja mies iski hieman epäselvässä tilanteessa kiekon reppuun. Tilanteesta teki siis epäselvän se, että maalituomari ei punalamppua sytyttänyt, mutta päätuomarit olivat yhtä mieltä, että kiekko oli maalissa.

Hieman maalin jälkeen nähtiin ikävä kohtaus, kun Kory Baker taklasi Panu Hyyppää. Baker ei itseasissa tilanteessa edes tehnyt taklausliikettä, mutta Hyyppä menetti tasapainonsa ja löi päänsä ikävästi laitaan. Tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä, kun jyväskyläläispelaaja luisteli itse pois jäältä.

Näin vierasjoukkue pääsi pelaamaan peräti 5 minuuttia ylivoimaa, mutta ei onnistu maalinteossa. Joukkue ei päässyt tarpeeksi vaarallisille paikoille ja KooKoo pelasi myös ansioitunutta alivoimaa. Heti viitosen jälkeen tullut Harri Pesosen jäähy pilasi loputkin jyväskyläläisten toiveet voitosta ja näin ollen KooKoo siirtyi ottelusarjassa johtoon.

Tiistainan kouvolalaisilla on siis paikka mennä finaaliin Jyväskylässä.

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.