Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ystävänpäivänä Happee-TPS

 
Ystävänpäivänä Happee-TPS

Ystävänpäivätunnelmaa?

Ystävänpäivän kunniaksi Happee saa kotimajaansa vieraita Turusta. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Hirvilauma nitisti turkulaiset tunnelmallisella lätkäareenalla lukemin 4-6. Tuossa ottelussa peli pysyi Happeen hallinnassa lopun paniikkia lukuunottamatta.   
Otteluennakot toistavat itseään, sillä tämäkin ottelu on molemmille joukkueille elintärkeä. Mutta tosiasioita on vaikea lähteä kiistämään. Happee pitää yhä kiinni oljenkorrestaan kotietuun, mutta toisaalta play off- paikkakaan ei ole vielä kappelissa kuulutettu. TPS taistelee myös play off- paikasta, joukkueen sijoitus on tällä hetkellä kahdeksas, eli viimeinen pudotuspelipaikka on joukkueen kynsissä. TPS:n kanssa tasapisteissä, mutta sijan alempana vaanii Nokian KrP.

TPS kovassa vireessä

TPS on saalistanut viimeisestä kolmesta ottelustaan viisi paunaa. Vastaan asettuu siis kovassa vireessä oleva vastustaja. Lisäksi TPS sai vielä postissa kaksi ylimääräistä pistettä kevätkauden avausottelustaan, sillä tappio SSV:tä vastaan muuttui hovissa turkulaisten voitoksi SSV:n peluutettua edustuskelvotonta pelaajaa. Kolmessa edellisessä ottelussa TPS:n maaliero on huikea, 21 - 9, eli helppoa iltaa ei Hirvipaidoille ole luvassa. Palloseuran tehokkain pelaaja on tällä kaudella ollut honkia kolisteleva Mikko Hautaniemi. Häntä on säestänyt vahvasti Lasse Paju. Näillä herroilla on yhteensä kunnioitettavat 64 tehopistettä kauden 21 ottelussa. Jyväskylän kotiyleisölle tutuimmat pelurit ovat Happeessakin edustaneet Janne "Näätä" Kainulainen sekä Antti Kauppinen. Turkulaisten maaliverkkojen pölinää pyrkii estämään huippuvahti Markus Suntila.

Hirvilauman peli uomissaan ja onnistumisia laajalla rintamalla

Happeen saldo kolmesta edeltäneestä ottelusta on neljä pistettä. Kaikki ottelut ovat kääntyneet suuntaan tai toiseen vain maalin erolla. Tällä kaudella kolmannet erät ovat parantuneet huimasti verrattuna muutamaan edeltäneeseen kauteen. Etenkin kotona Hirvilauma on saanut kotiyleisön huikean tuen siivittämänä käännettyä ja raastettua monen pelin voiton itselleen. Edellinen Josba- ottelu oli jo todella fyysistä play off- tyylistä vääntöä, eikä peli varmasti ainakaan sievisty sunnuntainakaan. Voiton eteen vaaditaan nöyrää puolustuspeliä ja kaksinkamppailuvoittoja. Happeen tehokaksikon Riitesuo (28+18=46) - Manninen (26+14=40) lisäksi sunnuntain ottelusta löytyy useita kiinnostavia nimiä. Puolustajista edellisessä ottelussa pääsivät tehoille herrat Hakonen, Tikka, Oinonen ja Nieminen. Hakosen jalat ovat huippuiskussa, Kaale kaapii tärkeitä kaksinkamppailuvoittoja ja Oinonen haastaa pian Tikan Happeen virallisena viivapelotteena. Lisäksi työmyyrä Joonas Kaasalainen on onnistunut viime aikoina useaan kertaan myös maalinteossa, vaikka näkyvintä ja tärkeintä työtä hän tekeekin kahden suunnan sentterinä puolustavassa roolissaan. Happeen ylivoimakin on saatu uomiinsa alkukauden kangertelujen jälkeen, näyttävien sommitelmien jälkeen on pallo saatu usein putata takatolpilta tyhjiin. Rosterista ovat näillä näkymin poissa vain kaksikko Haapamäki - Lehto, Hakasen selkää pyritään murjomaan kuntoon sunnuntaiksi. Pietilä ja Ritvanen selättänevät flunssansa otteluun mennessä.

Viihdettä ja jännitettävää myös erätaouilla

Itse ottelun lisäksi ottelutapahtumassa on monia jännitettäviä asioita. Happeen uusi yhteistyökumppani, Jyväskylän Kiri, tulee esittäytymään otteluun. Kiri esittelee tulevan kesän edustusjoukkueensa ja haastaa erään Happeen pelaajan laukaisukisaan erätauolla. Lisäksi Happeen järjestämä autoarvonta suoritetaan toisella erätaoulla. Jännitettävää siis riittää, niin pelin aikana kuin taistelun tauoillakin.

Turun suunnalla viihtyvä Janne Kainulainenkin lähettää terveisensä jyväskyläläisyleisölle. "Ennen ottelun alkua TPS haluaa muistaa erästä jyväskyläläistä urheiluihmistä. Kuka hän lieneekään, selviää ennen ottelun alkua. Saapukaa paikalle kyttäämään. Heittelee neljä ja parempi voittakoon. Turnajaiset alkakoon!"

Happee - TPS su 14.2. klo 18.30, Tervetuloa!

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää