Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miehillä edessä vieraspelejä

 
Miehillä edessä vieraspelejä

Salibandyliigan kuudennella sijalla 24. pisteellä majaileva Happee matkaa perjantaina Iittalaan Trackersin vieraaksi ja sunnuntaina matka jatkuu itärajan suuntaan Lappeenrantaan NST:n vieraaksi.

Playoff herkkua ja gloriaa olisi tarjolla jos...

Takavuosina 14. joukkueen sarjassa Playoff- peleihin on riittänyt n. 23-28 pistettä riippuen sarjan tasaisuudesta. Miehillä on siis mahdollisuus voitoillaan sinetöidä pudotuspelipaikka viiden vuoden  tauon jälkeen ja näyttää epäilijöilleen kaapin oikea paikka. Maajoukkueeseen ei Hirviä tällä kertaa valittu, mutta loppukauden esityksillä olisi mahdollista näyttää valintojen olleen vääriä. Keskustelua valinnoista on herättänyt mm. Salibandyanalyytikko Jani Hakkarainen joka kyseli kolumnissaan huikeaa kautta pelaavan Jami Mannisen ja Brnossa neljän maan turnauksessa hyvin pelanneen Lasse Riitesuon perään.

Runkosarjaa on pelaamatta kuusi kierrosta, joista Happee pelaa puolet kotonaan (Josba, TPS ja SSV) ja puolet vieraissa (Trackers, NST ja OLS). Kaiken mennessä nappiin Hirvillä olisi mahdollisuus taistella jopa kotiedusta. Viimeisten kierrosten vastukset tosin taistelevat tiukasti viimeisistä Playoff paikoista tai suorasta säilymisestä Salibandyliigassa. Panosta siis riittää jokaisessa ottelussa ja kovin helpoksi tulevan viikonlopun vastustajiakaan ei voi luonnehtia.

Revanssin paikka perjantaina

Trackers pelasi alkukaudella todella tehokasta ja liikkuvaa salibandya. "Jäljittäjät" suorastaan juoksivat hirvilauman yli ja pisteet matkasivat vauhdikkaan esityksen jälkeen hämeeseen lukemin 4-10. Tehot ovat sittemmin hävinneet ja joukkue on onnistunut maalinteossa oikeastaan vain vaarallisen ylivoimansa ansiosta  ja sijoitus on pudonnut jo karsijan paikalle. Maalin suulla alkukaudesta onnistunut Petteri Salminenkaan ole ollut alkukauden vedossa. Happeella on siis revanssin paikka perjantaina!

Sunnuntain vastustaja NST pelasi ennen kauden alkua tasaisia harjoitusotteluita Happeeta vastaan ja joukkueesta jäi vauhdikas ja taidokas kuva. Liigamatstit eivät kuitenkaan ole menneet täysin putkeen ja joukkue taistelee tällä hetkellä suoraa putoamista vastaan OLS:n kanssa. Joukkueen otteet eivät ole olleet surkeimmasta päästä mutta se on onnistunut hävimään useimmat tiukat ottelut kauden aikana. Tiukkaa oli myös joulukuussa Monnarilla. Happee käänsi ottelun edukseen viimeisen erän 5-1 ilotulituksellaan.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää