Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuoren lupauksen viimeinen paluu - Pietilä Hirvipaitaan

 
Nuoren lupauksen viimeinen paluu - Pietilä Hirvipaitaan

Happeen miesten edustusjoukkue vahvistaa rivejään jälleen yhdellä paluumuuttajalla kun seuran oma kasvatti Roope Pietilä siirtyy liigaympyröihin Muuramen Yrityksen II div. joukkueesta.

Roope Pietilä on pelannut Salibandyliigassa 295. ottelua 12. kauden aikana tehoin 50+37=87. Viimeiset kaksi kautta Pietilä on edustanut Seinäjoen Peliveljiä jossa hän pelasi isossa roolissa puolustuspäässä joukkueen pokatessa kauden jälkeen pronssiset mitalit. Pietilä on edustanut Happeeta 10. kauden ajan ja kokemusta on myös Ruotsin pääsarjan Neriken riveistä kaudelta 2001-2002.

Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen oli tyytyväinen uusvanhaan tulokkaaseen:

- Kokoonpanomme on elänyt koko kauden aikana paljon ja nyt vielä kun Petri Hakonen ja Joonas Pylsy lähtivät armeijaan ja Joni Haapamäen kausi päättyi loukkaantumiseen,  niin tarvitsemme ehdottomasti täydennystä kokoonpanoomme. Roope tuo takalinjoille miltei 300. liigaottelun kokemuksen ja tunnollisena harjoittelijana hän toimii varmasti myös hyvänä esimerkkinä nuoremmille pelimiehille. Roope on harjoitellut joukkueen mukana jo muutaman viikon ja II divarissa ylläpidetty pelikunto antavat eväät siihen, että mies on mukana kokoonpanossa ensi lauantain kotiottelussa sarjan kärkijoukkuetta Kooveeta vastaan.

- Hieno homma päästä lahjakkaaseen ja motivoituneeseen joukkueeseen. Alustavasti oli puhe, että olisin siirtynyt loppukaudeksi takaisin Seinäjoelle, mutta työkiireet oman yritykseni kanssa sekä esikoisen syntymä tekivät reissaamisesta Seinäjoelle käytännössä mahdotonta.  Happeella on loistava nuori joukkue, jossa on varmasti ilo olla mukana. Myös joukkueen taustat sekä valmennus on ottanut Pasi Kotilaisen ja Seppo Pulkkisen johdolla jättiaskelia eteenpäin. Toivottavasti pystyn omalla kokemuksellani ja osaamisellani auttamaan joukkueen mahdollisimman pitkälle. Suuret kiitokset myös Koposen Tommylle SPV:hen sekä aina yhtä liukkaalle Muuramen Yrityksen porukalle, että antoivat suostumuksensa siirtoon, kommentoi Pietilä siirtoaan.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää