Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oscar Salminen Ampparipaitaan

Oscar Salminen Ampparipaitaan

Vappua ei tänä vuonna poikkeustilanteen johdosta juhlita totuttuun tapaan, mutta me tarjoamme Ampparifaneille kuitenkin näin Vappuaattona erittäin juhlallisen uutisen; Miesten edustusjoukkueen rakentaminen jatkuu jälleen nimittäin uudella hankinnalla, kun tällä viikolla Amppareiden verkkoon ui iso kala Salibandyliigasta: joukkueen hyökkäystä vahvistaa tulevalla kaudella Happeesta siirtyvä Oscar Salminen!

22- vuotias Salminen oli junioriurallaan kahdella viimeisellä kaudella Happeen A-junioreiden paras pistemies SM-sarjassa ja viimeisellä kaudella 2017-2018 hän voitti koko sarjan pistepörssin, kun 22 otteluun syntyi tehot 37+23=60. Viimeiset kaksi kautta ovat kuluneet sitten Happeen edustusjoukkueessa Salibandyliigassa, jossa vastuu on kuitenkin jäänyt melko pieneksi, vaikka tilastoihin on kertynytkin 51 ottelua. Vastuuta on tullut myös muutaman ottelun verran Happee Steamersissa 2- divisioonassa.Amppareihin Salminen tuleekin juuri suuremman vastuun perässä ja O2-Jyväskylä saakin Oscarista todella suuren vastuunkantajan hyökkäykseensä tulevalle kaudelle.

Joukkueen pääkäskijä Joonas Kaasalainen oli mielissään, että myös Salminen halusi valita ensi kauden pelipaikakseen juuri O2-Jyväskylän:

”Oscar on todella kovan luokan kiinnitys ja vahvistus Ampiaisten joukkueelle. Kyseessä on todella motivoinut ja urallaan eteenpäin pyrkivä pelaaja. Juuri siksi on hienoa, että saamme hänet mukaan joukkueeseen. Hän tulee luontaisena maalintekijänä luultavimmin iskemään runsaammin höpöniä taululle Amppareiden sarakkeeseen!”

Salminen on 13:sta pelaaja Amppareiden ensi kauden joukkueeseen, ja lisää pelaajasopimuksia on luvassa pitkin kevättä ja alkavaa kesää.

Sopimustilanne 30.4.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala, Oscar Salminen

Lähde: o2-jkl.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura O2-Jyväskylä ry - logo

O2 - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää