Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mitri Tuomala Amppareihin

Mitri Tuomala Amppareihin

O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue jatkaa vahvistumistaan ensi kaudelle, kun uusimpana kiinnityksenä Amppareihin liittyy 1+1 vuotisella sopimuksella nuori ja lupaava hyökkääjä Mitri Tuomala!

Vuonna 1999 syntynyt Tuomala on pelannut koko uransa tähän mennessä Happeen junioreissa ja viimeiset kolme vuotta ovat kuluneet A-poikien SM-sarjassa, jossa hän toimi myös viime kaudella kapteenina. Taitavana ja maaliahneena hyökkääjänä Tuomala on ollut ASM:ssä myös erittäin tehokas, sillä tilille on kertynyt viimeisen kolmen kauden osalta 56 runkosarjan ottelua, joissa on syntynyt erittäin kovat tehot 54+33=87. Pudotuspeleissä pelejä kertyi 8 ja pörssejä 7+1=8. Lisäksi päättyneellä kaudella Tuomala pelasi myös jo ensimmäiset miesten pelinsä, kun hän pelasi Happee Steamersissa 2-divisioonassa 7 ottelua tehoin 11+4=15.

Päävalmentaja Joonas Kaasalainen oli erittäin tyytyväinen, että nuori Tuomala valitsi juuri Ampparit seuraavaksi ponnistuslaudakseen:

”On todella hienoa saada pelaajaurallaan eteenpäin pyrkivä ja motivoinut pelaaja mukaan Amppareiden joukkueeseen! Mitri omaa erinomaiset lajitaidot sekä loistavan kyvyn lukea itse peliä. Uskon, että saamme luotua Mitrille sellaisen ympäristön, jossa hän pystyy auttamaan joukkuetta omilla vahvuuksillaan ja samalla itse kehittyä kohti kansallista huippua salibandyn pelaajana! Tältä kaverilta tullaan luultavasti näkemään taikurimaisia kihautuksia maalin sisäosiin”.

Uusimman sopimuksen myötä O2-Jyväskylällä on nyt kasassa sopimukset 12 pelaajan kanssa.

Sopimustilanne 23.4.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala

Lähde: o2-jkl.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura O2-Jyväskylä ry - logo

O2 - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää