Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

 

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa. Puolustaja Nolan Yonkmanin sopimusta on jatkettu tämän kauden loppuun asti. Maalivahti Eetu Laurikaisen ja hyökkääjä Jani Tuppuraisen kanssa JYP on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kevääseen 2020 asti. Puolustaja Mikko Kaltevan jatkosopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta eli kevääseen 2021.

- Eetu Laurikainen on pelannut vahvan ja tasaisen kauden epätasaisesti pelanneen joukkueemme takana. Hienoa, että hän jatkaa JYPissä, sanoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari. 25-vuotias Laurikainen on JYPin kasvatti.

Nolan Yonkman, 37, pelaa nyt neljättä kauttaan JYPissä. Hän liittyi joukkueeseen marraskuun loppupuolella kahden kuukauden sopimuksella.

- Yonkman tuo tuhannen ammattilaisottelun kokemuksellaan joukkueeseen kovuutta, johtajuutta ja puolustustaitoja. Hän tekee joukkueesta kollektiivisesti voimakkaamman nyt kauden loppuun asti, luonnehtii Holtari.

Pitkäaikaiset "luottosoturit" Jani Tuppurainen ja Mikko Kalteva nähdään myös jatkossa JYP-paidassa. Kaksikko on kuluvan vuosikymmenen kärkikaksikko JYPin plus-miinustilastossa.

Tuppurainen pelaa nyt kymmenettä kauttaan JYPissä. Kapteenistossa hän on ollut viimeiset kuusi vuotta. Viime kaudella Tuppurainen oli koko Liigan pistepörssin kolmonen 54 pisteellään. Tällä kaudella Tuppuraisella on koossa 21 pistettä, ja hän on neljäntenä JYPin sisäisessä pistepörssissä.

- Jani Tuppurainen on hyvä esimerkki nuorille pelaajille tavoitteellisesta huippu-urheilijasta. Hän on myös esimerkki siitä, että Liigan huipulle voi ehtiä, vaikka pelaisi 25-vuotiaana vielä Mestistä, korostaa Holtari.

34-vuotias puolustaja Mikko Kalteva pelaa JYPissä kuudetta kauttaan. Hän pelannut tällä kaudella eniten JYP-pelaajista, keskimäärin 20 minuuttia 43 sekuntia ottelua kohden. Kalteva johtaa myös JYP-puolustajien pistepörssiä.

- Mikko Kaltevan alkukausi on ollut vaikea ja plus-miinuslukema on joukkueemme heikoin. Otteet ovat nyt paranemaan päin ja muutenkin Kaltevan pelipanosta on syytä arvioida pitemmällä aikajänteellä kuin pelkän alkukauden perusteella. Parhaimmillaan Mikko Kalteva on hyvänä yleispuolustajana tärkeä osa voittavaa joukkuetta, Holtari toteaa.

JYPin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikkoKalteva

Mikko Kalteva

25.5.1984 Hyvinkää
Tiedot

Eetu Laurikainen

1.2.1993 Jyväskylä
Tiedot

JaniTuppurainen

Jani Tuppurainen

30.3.1980 Oulu
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää