Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

 

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa. Puolustaja Nolan Yonkmanin sopimusta on jatkettu tämän kauden loppuun asti. Maalivahti Eetu Laurikaisen ja hyökkääjä Jani Tuppuraisen kanssa JYP on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kevääseen 2020 asti. Puolustaja Mikko Kaltevan jatkosopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta eli kevääseen 2021.

- Eetu Laurikainen on pelannut vahvan ja tasaisen kauden epätasaisesti pelanneen joukkueemme takana. Hienoa, että hän jatkaa JYPissä, sanoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari. 25-vuotias Laurikainen on JYPin kasvatti.

Nolan Yonkman, 37, pelaa nyt neljättä kauttaan JYPissä. Hän liittyi joukkueeseen marraskuun loppupuolella kahden kuukauden sopimuksella.

- Yonkman tuo tuhannen ammattilaisottelun kokemuksellaan joukkueeseen kovuutta, johtajuutta ja puolustustaitoja. Hän tekee joukkueesta kollektiivisesti voimakkaamman nyt kauden loppuun asti, luonnehtii Holtari.

Pitkäaikaiset "luottosoturit" Jani Tuppurainen ja Mikko Kalteva nähdään myös jatkossa JYP-paidassa. Kaksikko on kuluvan vuosikymmenen kärkikaksikko JYPin plus-miinustilastossa.

Tuppurainen pelaa nyt kymmenettä kauttaan JYPissä. Kapteenistossa hän on ollut viimeiset kuusi vuotta. Viime kaudella Tuppurainen oli koko Liigan pistepörssin kolmonen 54 pisteellään. Tällä kaudella Tuppuraisella on koossa 21 pistettä, ja hän on neljäntenä JYPin sisäisessä pistepörssissä.

- Jani Tuppurainen on hyvä esimerkki nuorille pelaajille tavoitteellisesta huippu-urheilijasta. Hän on myös esimerkki siitä, että Liigan huipulle voi ehtiä, vaikka pelaisi 25-vuotiaana vielä Mestistä, korostaa Holtari.

34-vuotias puolustaja Mikko Kalteva pelaa JYPissä kuudetta kauttaan. Hän pelannut tällä kaudella eniten JYP-pelaajista, keskimäärin 20 minuuttia 43 sekuntia ottelua kohden. Kalteva johtaa myös JYP-puolustajien pistepörssiä.

- Mikko Kaltevan alkukausi on ollut vaikea ja plus-miinuslukema on joukkueemme heikoin. Otteet ovat nyt paranemaan päin ja muutenkin Kaltevan pelipanosta on syytä arvioida pitemmällä aikajänteellä kuin pelkän alkukauden perusteella. Parhaimmillaan Mikko Kalteva on hyvänä yleispuolustajana tärkeä osa voittavaa joukkuetta, Holtari toteaa.

JYPin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Mikko Kalteva

25.5.1984 Hyvinkää
Tiedot

Eetu Laurikainen

1.2.1993 Jyväskylä
Tiedot

JaniTuppurainen

Jani Tuppurainen

30.3.1980 Oulu
Tiedot


Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Maalivahti Veini Vehviläinen siirtyy NHL seura Columbus Blue Jacketsin organisaatiosta toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella JYPin hurrikaanipaitaan. Blue Jacketsilla on oikeus kutsua Vehviläinen takaisin riveihinsä kauden aikana.

Lue lisää
Julius Nättinen on käyttänyt ulkomaanoptionsa kaudesta 2020-2021

Julius Nättinen on käyttänyt ulkomaanoptionsa kaudesta 2020-2021

Huippukauden pelannut Julius Nättinen on ilmoittanut seuralle käytävänsä pelaajasopimuksessaan olleen option purkaa voimassa oleva JYP-sopimus ulkomailla pelaamista varten.

Lue lisää
Huippulupaus Brad Lambert sopimukseen JYPin kanssa

Huippulupaus Brad Lambert sopimukseen JYPin kanssa

Brad Lambert, 16, siirtyy JYPin riveihin kevääseen 2022 ulottuvalla kaksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
JYP lomauttaa valmentajiaan

JYP lomauttaa valmentajiaan

JYP Jyväskylä Oy on saanut yhteistoimintaneuvottelut päätökseen valmentajiensa kanssa. Koronaviruspandemian aiheuttamista syistä johtuen JYP joutui käynnistämään yt-neuvottelut myös valmentajiensa kanssa.

Lue lisää
JYP sai sovittua pelaajiensa kanssa

JYP sai sovittua pelaajiensa kanssa

JYP Jyväskylä Oy on neuvotellut pelaajiensa kanssa yhteistoimintaneuvotteluissa pelaajien palkkojen sopeuttamisesta kaudella 2020 - 2021 koronaepidemian aiheuttamien taloudellisten menetysten takia.

Lue lisää
JYP ja KeuPa yhteistyössä myös kaudella 2019-2020

JYP ja KeuPa yhteistyössä myös kaudella 2019-2020

JYP Jyväskylä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2019-2020.

Lue lisää