Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juuso Puustinen JYPiin

Juuso Puustinen JYPiin

 

Hyökkääjä Juuso Puustinen JYPiin, Miika Lahti palaa Jyväskylään, Niilo Konttinen jatkaa JYPin valmennusryhmässä.

Juuso Puustinen, 29, liittyy JYPiin kahden vuoden sopimuksella. Rightilta ampuva maalintekijä saapuu Jyväskylään jo heti maanantaina ja on mukana myös kauden KickOff-tapahtumassa Synergia-areenalla keskiviikkona 24.5. klo 17-19. Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

- Juuso on todistanut tasonsa tehokkaana liigapelaajana. Laukaisutaito vaikeistakin asennoista sekä ajoitukset maalin lähellä ovat sarjamme eliittiä. JYPin pelitapa tuottaa runsaasti ”juusomaisia kakkostilanteita” vastustajan maalin lähistölle ensimmäisen suorahyökkäystilanteen jälkeen, kertoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

Osaavaksi kahdensuunnan pelaajaksikin luonnehdittu Puustinen on aiemmin urallaan pelannut seitsemän kautta Liigaa seuroinaan Blues, HPK sekä viimeisimpänä HIFK. Puustinen on runkosarjaurallaan ylittänyt 300 ottelun, 100 maalin sekä 100 syöttöpisteen rajan. Keväällä 2017 Puustinen oli Playoffseissa liigan toiseksi tehokkain pelaaja tehoin 6+6=12 (+8) pelaamissaan 13:ssa ottelussa. Lisäksi Puustisella on urallaan neljän kauden kokemus Pohjois-Amerikan kaukaloista. Viimeisin muisto Puustisesta Keski-Suomessa on varmasti menneen kauden pronssipelissä taotut hirmutehot 3+2.

Puustisella on oikeus purkaa JYP-sopimuksensa jälkimmäinen kausi tietyin ehdoin tiettyihin ulkomaisiin liigoihin kesän 2018 aikana. 

Miika Lahti, 30, palaa JYPiin KHL-seuran Kunlun Red Starsista Kiinasta. Miika joutuu hoitamaan monivuotista lonkkavaivaansa nyt leikkaushoidolla ja emme odota Miikan kantavan Jyppinuttua vuoden 2017 puolella. Miika Lahdella on voimassa oleva pelaajasopimus kevääseen 2018 asti ja Miika oli lainalla kaksivuotisen JYP-sopimuksensa ensimmäisen pelikauden ajan Kiinassa ja KHL:ssä.

Urheilupsykologi ja valmentaja Niilo Konttinen, 54, jatkaa JYPin liigajoukkueen valmennuksen psykologisena tukena. Niilo on jyväskyläläisille tuttu ”alan ammattilainen” monipuolisella huippu-urheilun valmennuskokemuksella.

- Tohtorismiehellä on hyvä ote arkeen. Olemme nyt tehneet vuoden verran yhteistyötä ja olemme pitäneet näkemästämme, kertoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

Valmentaja Konttinen on myös pitänyt itse näkemästään.

- Kyse on pelaajan kokonaisvaltaisesta eteenpäin viennistä. Fyysinen setti, pelitaito ja henkinen vahvuus yhdessä, ei sen kummempaa. Olen tykännyt JYPissä pelaajien, valmentajien ja seurajohdon kehittymishalusta. Kuulumme niihin harvoihin etuoikeutettuihin seuroihin, joilla on vuosittainen realistinen mahku, oikeus ja jopa velvollisuus maalailla itsellemme menestyksekästä maisemaa paksulla pensselillä.

- Kokonaisuudessaan meidän tilanne näyttää hyvältä alkavalle kaudelle. Olen erittäin tyytyväinen meidän joukkueen rakennukseen sekä päättyneen kauden tuomaan oppiin ja kokemukseen. Vuoden viisaampina, vahvempina ja äärimmäisen motivoituneina lähdemme rakentamaan huimaa keskisuomalaista kiekkokautta 2017-2018, toteaa JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius.

JYPin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MiikaLahti

Miika Lahti

6.2.1987 Konnevesi
Tiedot

JuusoPuustinen

Juuso Puustinen

5.4.1988 Kuopio
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää