Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happeen miehille kahdeksan jatkosopimusta

Veikkausvinkit

 

Happeen miehille kahdeksan jatkosopimusta


Happeen miehet ovat solmineet kahdeksan jatkosopimusta. Nimet sopimuspaperiin rustasivat maajoukkuemiehet Juuso Heikkinen ja Jami Manninen. Tämän lisäksi hirvinutussa jatkavat Janne Hoikkanen, Janne Kainulainen, Hemmi Kinnunen, Juuso Maijala, Jaska Kunelius, Toni Kuosmanen ja Hemmi Kinnunen.

Juuso Heikkinen löi itsensä lopullisesti läpi Salibandyliigan eliittiin. Monipuolinen hyökkääjä iski runkosarjassa 26 peliin tehot 18+12=30 +39.  Tämän johdosta lonkero Heikkinen kutsuttiin myös kauden jälkeen ensimmäiseen maaotteluunsa. Happeen kasvatti Jami Manninen jatkaa myös Happeessa. Hyökkääjänä vastustajien puolustajille harmaita hiuksia aiheuttava kova harjoittelija iski runkosarjassa hurjat 29+16=45 +6 tehot. Heikkisen tapaan Manninen kuuluu miesten maajoukkueen rinkiin.

Hyökkääjät Hoikkanen ja Kuosmanen taistelivat viime kaudella itsensä hirvijoukkueen kovaan pelaavaan kokoonpanoon. Nuori Hoikkanen esitti miesten peleissä loistavaa asennetta eikä kumarrellut kokeneita pelaajia. Siinä sivussa hän iski 24 pelissä tehot 12+2=14 +17. Kuosmanen osoitti kauden aikana taistelijan lahjojaan johtaessaan Salibandyliigan parasta alivoimaa. Loistavasta puolustusasenteesta kertoo +/- tilasto joka oli plussalla 17 kihauksen verran (22/5).

Happeen kasvatit Maijala, Kunelius ja Kainulainen olivat puolustuspään tukipilareita, eikä heidän onnistumisiaan voi laskea tehopisteiden valossa. Puolustajat edustavat joukkueelle tärkeää raastamista ja joukkuepelaamista.

Maalivahti Kinnunen on Happeen oma kasvatti ja nuori lupaava maalivahti jatkaa kehittymistään Pasi Raution maalivahtikoulussa. Kovaa harjoitteleva Kinnunen pelasi viime kauden lähinnä farmiseura Suolahden Urhosssa, mutta tulevalle kaudelle hänelle on tarjolla kakkosmaalivahdin tonttia, kun pitkäaikainen Happeen miesten maalivahti Ville Puro ei näillä näkyminen jatka hirvipaidassa.

"Hienoa, että saimme tehtyä näiden herrasmiesten kanssa sopimukset. Varsinkin maajoukkuemiehille tuli rahakkaita kyselyitä muista seuroista, mutta onneksi pojat halusivat jatkaa Happeen kehittyvässä organisaatiossa." kommentoi päävalmentaja Pulkkinen.

Happee tiedottaa uusista pelaajista ja sopimuksista lähiviikkoina, kunhan ykstyiskohdat ovat pelaajien kanssa hiottu lopulliseen muotoon.

Happeella on nyt 15 sopimusta tulevalle kaudelle.

Aikaisemmin nimet jatkosopimuksiin ovat laittaneet:
Petri Kauko
Panu Kotilainen
Jonne Junkkarinen
Lauri Lavonen
Jalo Kouvonen
Lassi Kotovaara
Joonas Kaasalainen

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuusoHeikkinen

Juuso Heikkinen

24.7.1989
Tiedot

Janne Hoikkanen

17.9.1993
Tiedot

JanneKainulainen

Janne Kainulainen

10.2.1984
Tiedot

Hemmi Kinnunen

20.6.1991
Tiedot

Jaska Kunelius

4.9.1985
Tiedot

Toni Kuosmanen

23.3.1990
Tiedot

JuusoMaijala

Juuso Maijala

29.6.1990
Tiedot

JamiManninen

Jami Manninen

27.11.1987
Tiedot


Iiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Iiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Happee on solminut yksivuotisien sopimuksen Kuopion Welhoissa tällä kaudella pelanneen puolustaja Iiro Lankisen kanssa.

Lue lisää
Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Happee on solminut kaksi vuotisen jatkosopimuksen maailman parhaaksi valitun hyökkääjän, Happeen oman kasvatin, Peter Kotilaisen kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää