Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jani Tuppuraiselle 4-vuotinen JYP-sopimus

Veikkausvinkit

 

Jani Tuppuraiselle 4-vuotinen JYP-sopimus


Sopimuksessa KHL-optiot

JYP ja hyökkääjä Jani Tuppurainen ovat tehneet nelivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimus kestää keväästä 2013 kevääseen 2017. Viime kauden KHL:ssä Donbass Donetsikissa pelannut 33-vuotias Tuppurainen on pelannut JYPissä aiemmin neljä kautta voittaen kaksi Suomen mestaruutta. Toissa kaudella Jani Tuppurainen palkittiin SM-liigassa Jari Kurri -palkinnolla playoffsien parhaana pelaajana.

JYPin ja Tuppuraisen sopimuksessa on KHL-optiot, jotka mahdollistavat sen, että Jani Tuppurainen voi pelata kauden 2013 - 2014 KHL:ssä, mikäli sopimus syntyy ennen 31.5. Kauden 2013 - 2014 jälkeen Tuppuraisella on optiona vielä yksi mahdollisuus pelata täysi kausi KHL:ssä, mikäli sopimus syntyy 31.5. mennessä ennen ko. kautta. Enimmillään Tuppurainen pelaa vuosina 2013 - 2017 neljä kautta JYPissä, minimilläänkin kaksi kautta.

- JYP-sopimuksesta on kyllä erittäin hyvät fiilikset. Viime kauden aikana tuli mietittyä, miten ura jatkuu ja nyt sitten tuli mahdollisuus palata tuttuun, hyvien kokemusten JYP- ympäristöön. Eniten minua kiehtoo menestyminen. JYPissä siihen on hyvät mahdollisuudet ja tiedän, että täällä pääsen pelaamaan parhaimmilla vahvuuksillani, kertoo Jani Tuppurainen.

- Tämä on merkittävä sopimus JYPin kannalta. Huippupelaaja, paluumuuttaja ja pitkä sitoutuminen puolin ja toisin viestivät meille ja kannattajillemme tärkeitä asioita JYP-tulevaisuudesta, sanoo JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JaniTuppurainen

Jani Tuppurainen

30.3.1980 Oulu
Tiedot


Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

JYP vaihtaa valmentajaa. Lauri Merikivi, 35, on vapautettu tänään päävalmentajan tehtävistä, ja tilalle astuu Risto Dufva, 55. Dufvan sopimus kestää kauden loppuun asti.

Lue lisää
Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Lue lisää
Jake Newton JYPiin

Jake Newton JYPiin

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jake Newtonin kanssa. Newton pelasi JYPissä myös kevätkauden 2018. Hän on aiemmalla Liigaurallaan edustanut myös Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota.

Lue lisää
JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä JYP-ura päättyy tähän kauteen. Holtari on toiminut JYPissä urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kaikkiaan 14 vuotta.

Lue lisää
Miika Lahti jatkaa JYPissä

Miika Lahti jatkaa JYPissä

JYP käyttää keskushyökkääjä Miika Lahden sopimuksen sisältämän option, ja 31-vuotias Lahti jatkaa JYPissä kauden 2018 - 2019 loppuun asti. Maalivahti Pekka Tuokkolan sopimusta on jatkettu 1. joulukuuta asti.

Lue lisää
Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni toimii JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtajana tämän kauden loppuun asti eli JYPin toimitusjohtaja Aku Valleniuksen sairausloman ajan.

Lue lisää