Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happee voitto taskussa maanantain kotipeliin

Veikkausvinkit

 

Happee voitto taskussa maanantain kotipeliin


Classic ja Happee avasivat playoffsarjan perjantai-iltana tasaisella väännöllä. Vaiherikkaan jatkoajan neljännellä minuutilla kapteeni Petri Kauko ratkaisi pelin, ja Happee varasti voiton lukemin 7-8 (2-5, 2-1, 3-1, 0-1)

Ensimmäinen erä Happeen

Ensimmäinen erä alkoi ennakko-odotusten mukaisesti kotijoukkueen pitäessä palloa, ja Happeen iskiessä terävästi vastahyökkäyksistä. Ensimmäinen kutkuttava tilanne nähtiin parin minuutin jälkeen, kun Petri Kauko pääsi yrittämään rangaistuslaukausta. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 8:16, kun Jonne Junkkarinen räväytti hirvilauman johtoon. Hetkeä myöhemmin Mikko Leikkanen tasoitti jäätyään vapaaksi keskelle. Erän jälkimmäisen puoliskon Happee vei nimiinsä 4-1 ja oli selvästi vahvempi joukkue. Maaliverkkoja Happeelta heiluttivat Lauri Liikanen, Juuso Heikkinen, Janne Kainulainen ja Veli-Matti Hynynen. Classicin maalin teki puolestaan Lassi Vänttinen.

Orastava kiri

Toisessa erässä hallinta siirtyi selkeästi Classicille ja Happee tyytyi puolustamaan. Ajassa 25:20 Vänttinen iski illan toisensa. Maaliraudoissa kimpoillut pallo vietiin keskelle ja kotijoukkue jatkoi hallintaansa. Ajassa 34:36 Heikki Hätönen toi kotijoukkueen jo maalin päähän, Lassi Kotovaaran istuttua jäähyllä ainoastaan neljä sekuntia.  Hynynen onnistui lisäämään Happeen johtoa, ja oli vielä lähellä iskeä illan kolmannen erän loppuun. Hyvin rakennettu paikka tyrehtyi kuitenkin tolppaan. Happee lähti erätauolle 4-6 johdossa.

Kotijoukkue tuli rinnalle ja oli mennä ohi

Kolmannen erän alkuun Heikkinen pääsi lisäämään johtoa, mutta tämän jälkeen peli siirtyi täysin kotijoukkueelle. Asser Jääskeläinen, Vesa-Matti Virtanen ja Veli-Matti Luukko toivat kotijoukkueen tasoihin. Classicilla oli monta paikkaa painella karkuunkin, mutta ottelun parhaana palkittu Eero Kosonen nollasi hyökkääjät. Torvi soi ja varsinainen peliaika päättyi 7-7.

Jatkoajalla nähtiin useita vaarallisia tilanteita, joista kumpi tahansa joukkueista olisi voinut ratkaista. Ajassa 64:31 kapteeni Petri Kauko iski ratkaisun, ja Happeen pienikokoinen fanijoukko ei ollut pysyä nahoissaan. Voitolla Happee varmisti ainakin sen, että myös Jyväskylässä pelataan tänä keväänä vähintäänkin kaksi ottelua. Maanantaina siis tupa täyteen ja hirviteatteri valloilleen!

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Iiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Happee on solminut yksivuotisien sopimuksen Kuopion Welhoissa tällä kaudella pelanneen puolustaja Iiro Lankisen kanssa.

Lue lisää
Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Happee on solminut kaksi vuotisen jatkosopimuksen maailman parhaaksi valitun hyökkääjän, Happeen oman kasvatin, Peter Kotilaisen kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää