Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuore maajoukkuemies sopimukseen Happeen kanssa

Veikkausvinkit

 

Tuore maajoukkuemies sopimukseen Happeen kanssa


Nuorten esiinmarssi keskisuomalaisessa salibandyssä saa jatkoa, kun Happee on solminut kaksi erittäin tärkeää jatkosopimusta. Nuoret hirvet Lassi Kotovaara (-94) ja Johannes Jokinen (-93) ovat tehneet Happeen kanssa jatkosopimukset.

Nuorten maajoukkueen Joensuun turnaukseen valittu B-juniori-ikäinen Lassi Kotovaara on tehnyt Happeen kanssa 2+1 vuotisen jatkosopimuksen kattaen kaudet 2012-2013, 2013-2014 sekä option kaudesta 2014-2015. Kotovaara on lyönyt itsensä tällä kaudella ryminällä läpi miesten Salibandyliigaan. Vaarallinen rightinpuolen hyökkääjä on iskenyt 13 ottelussa tehot 8+4=12 / +7. A-junioreissa tahti on ollut hurjaa 12 ottelussa ja Kotovaara löytyy sarjan pistepörssin sijalta viisi tehoin 12+26=38.

Johannes Jokinen on kantanut vastuuta tällä kaudella lähinnä Happeen A-junioreissa ja pukenut miesten Salibandyliigaan yhden kerran. Jokinen muodostaa A-nuorten SM-sarjan yhden vaarallisimmista ketjuista yhdessä Kotovaaran ja Peter Kotilaisen kanssa. Nuorten maajoukkueessakin pyörähtänyt Jokinen on A-junioreiden pistepörssissä sijalla kuusi hurjin tehoin 24+13=37 (12 ott.). Jokisen sopimus on mallia 1+1 ja kattaa kauden 2012-2013 ja option seuraavasta kaudesta.

"Nämä sopimukset kertovat Happeen maankuulusta huikesta juniorityöstä. Kehitäme toimintamme omien menestyneiden junioreiden varaan ja Jokinen ja Kotovaara tulevat olemaan tulevaisuudessa suuria vastuunkantajia Happeen miesten joukkueessa. Kotovaara on yllättänyt tällä kaudella kaikki urheilullisuudellaan sekä nöyrällä asenteellaan. Jokinen taas omaa urheilijan geenit ja tulevaisuudessa hän tulee iskemään Happeelle isot maalimäärät Salibandyliigassa. Sopimukset osoittavat, että tänä vuonna Happee seurana on mennyt huomattavasti eteenpäin. Kokonaisvaltainen seuran kehittäminen on ottanut huikean askeleen kohti urheilullisuutta huomista." Kommentoi hymyissä suin Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen uusia sopimuksia.

Tällä hetkellä Happeella on kymmenen pelaajasopimusta kaudelle 2012-2013.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Iiro Lankinen siirtyy Happeen riveihin

Happee on solminut yksivuotisien sopimuksen Kuopion Welhoissa tällä kaudella pelanneen puolustaja Iiro Lankisen kanssa.

Lue lisää
Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Peter Kotilainen jatkosopimukseen Happeen kanssa

Happee on solminut kaksi vuotisen jatkosopimuksen maailman parhaaksi valitun hyökkääjän, Happeen oman kasvatin, Peter Kotilaisen kanssa.

Lue lisää
Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Puolustaja Jonne Junkkarinen ja ikihirvi Petri Kauko

Happeen ensi kauden joukkuee rakentuu hyvää vauhtia. Nyt palapeliin liitetään kaksi tärkeää osaa, kun maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen sekä Happeen pitkäaikainen kapteeni Petri Kauko jatkavat molemmat pelejään hirvipaidassa yksivuotisilla sopimuksilla.

Lue lisää
Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee luopuu naisten salibandyliigan paikasta

Happee on päättänyt luopua liigapaikasta naisten Salibandyliigassa. Syynä on paikallinen pelaajaliikenne O2-Jyväskylä ry:n suuntaan.

Lue lisää
Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Jami Manninen palaa Happee-paitaan

Happee on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen maajoukkuehyökkääjä Jami Mannisen kanssa. 29-vuotias Manninen palaa Jyväskylään kaksi kautta kestäneeltä ulkomaan kierrokseltaan.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää