Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Synergia-areenalle 220 uutta istumapaikkaa

Veikkausvinkit

 

Synergia-areenalle 220 uutta istumapaikkaa


JYP rakennuttaa Synergia-areenalle 220 uutta istumapaikkaa areenan Rautpohjan puoleiseen päätyyn ja näin nykyinen seisomakatsomo muuttuu uuden Hurrikaanikatsomon ja seisomakatsomon yhdistelmäksi.

Uudistuksen myötä Synergia-areenalla on kaikkiaan yli 3 200 istumapaikkaa. Synergia-areenan kokonaiskapasiteetti laskee hieman: uusi yleisökapasiteetti on 4 500 katsojaa.

- Yleisö on viestinyt kysynnällään jo jonkin aikaa tätä uudistusta. Tähän asti olemme myyneet istumapaikoissa pääosin "ei oota", kysyntä on ylittänyt reippaasti tarjonnan.  Seisomakatsojia taas olisi mahtunut keskimäärin yli 500 katsojaa lisää jokaiseen runkosarjan peliimme, sanoo JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

- Uskomme vahvasti, että tällä uudistuksella katsomotarjontamme tulee parempaan tasapainoon viime kausien kysyntään nähden ja näin pystymme palvelemaan JYP-yleisön tämän päivän toiveita ja tarpeita taas askeleen verran enemmän, arvioi Tyni.

 JYP haluaa tehdä uudesta istumakatsomosta vauhdikkaan kannattajakatsomon. Katsomon nimeksi tulee Hurrikaanikatsomo ja toisen päädyn istumakatsomo muuttuu nyt virallisestikin klubikatsomoksi.

- Toivomme, että Hurrikaanikatsomoon saadaan samanlaista henkeä kuin seisomakatsomossa on parhaimmillaan ollut eli väriä ja ääntä. Siihen on hyvät edellytykset, koska Hurrikaanikatsomon molemmilla reunoilla ovat vauhdissa seisomakatsojat rumpuineen ja muine kannustuksineen. Lisäksi katsomon kaikki paikat ovat erittäin lähellä jään tapahtumia, kertoo Tyni.

JYP tarjoaa viime kauden ja tulevan kauden seisomakausikorttilaisille etuosto-oikeuden uusiin istumapaikkoihin. Seisomakausikorttilaisten etuosto-oikeus alkaa keskiviikkona 10.8. ja kestää maanantaihin 15.8. Yleiseen kausikorttimyyntiin Hurrikaanikatsomon istumapaikat tulevat 17.8.

- Olemme hinnoittelussa maltillisia ja uskon, että osa seisomakausikorttilaisistamme siirtyy uuden Hurrikaaninkatsomon kausikorttilaisiksi. Jo nyt kysyntää on ollut ja viimeistään avoimessa myynnissä uskomme kaupan käyvän vauhdikkaasti, arvioi Tyni.

Miten käy Synergia-areenan kuuluisan tunnelman?

- Se on meidän kaikkien käsissämme. Hurrikaanikatsomon luonteen tekevät katsojat. JYPissä uskomme, että entistä paremmat paikat eivät ole rakenteellinen este äänekkääseen katsomiseen. Mietitään vaikkapa HIFK:n tunnelmaltaan kuuluisaa hallia, jossa lähes kaikki paikat ovat istumapaikkoja tai Hartwall-areenaa Suomen maaotteluissa. Kyllä sieltä tunnelmaa löytyy ja samaan pystymme kyllä Synergia-areenallakin, Tyni uskoo.

Hurrikaanikatsomo on käytössä viimeistään SM-liigan avausottelussa JYP - KalPa 15.9. JYPin tavoitteena on toki saada remontti valmiiksi jo 1.9. pelattavaan JYP - AK Bars Kazan otteluun.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRisto Korpela JYPin toimitusjohtajaksi, Mikko Viitanen urheilutoimenjohtajaksi

Risto Korpela JYPin toimitusjohtajaksi, Mikko Viitanen urheilutoimenjohtajaksi

Risto Korpelalla on Liigassa yli 11 vuoden toimitusjohtajakokemus HPK:ssa. Lisäksi hän toiminut viisi vuotta HPK:n markkinointipäällikkönä.

Lue lisää
Miska Siikonen siirtyy JYPiin

Miska Siikonen siirtyy JYPiin

Pelicansissa tällä kaudella vahvasti esiintynyt keskushyökkääjä Miska Siikonen siirtyy JYPiin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Pekka Tirkkonen JYPin päävalmentajaksi

Pekka Tirkkonen JYPin päävalmentajaksi

Pekka Tirkkonen on JYPin uusi päävalmentaja. JYPin ja Pekka Tirkkosen sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

JYP vaihtaa valmentajaa. Lauri Merikivi, 35, on vapautettu tänään päävalmentajan tehtävistä, ja tilalle astuu Risto Dufva, 55. Dufvan sopimus kestää kauden loppuun asti.

Lue lisää
Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Lue lisää
Jake Newton JYPiin

Jake Newton JYPiin

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jake Newtonin kanssa. Newton pelasi JYPissä myös kevätkauden 2018. Hän on aiemmalla Liigaurallaan edustanut myös Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota.

Lue lisää