Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Stanley Cup -pokaali piipahtaa Jyväskylässä

Veikkausvinkit

 

Stanley Cup -pokaali piipahtaa Jyväskylässä


NHL:n mestarijoukkueen Boston Bruinsin voittama Stanley Cup -pokaali piipahtaa myös Jyväskylässä maanantaina 25. heinäkuuta. Pokaali on esillä tuolloin Synergia-areenalla Ravintola Hurrikaanissa klo 11.15 - 13 ravintolassa pidettävän, kaikille avoimen Stanley Cup -lounaan yhteydessä.

Stanley Cup -pokaali saapuu Suomeen sunnuntaina 24.7. Slovakian Trencinistä, missä se on ollut päivän Bruinsin kapteenilla Cdeno Charalla. Suomessa pokaali matkaa sunnuntaina Savonlinnaan Boston Bruinsin maalivahdille Tuukka Raskille. Maanantaiaamuna pokaali saapuu Jyväskylään, jossa Boston Bruinsin Euroopan pelaajakartoituksen päällikkö Jukka Holtari voi pitää sitä muutaman tunnin ennen kuin pokaali lähtee iltakoneella kohti Torontoa. Holtari toimii myös JYPin pelaajakoordinaattorina. JYP on Boston Brunsin yhteistyöseura SM-liigassa.

- Tuukka Raskin myötävaikutuksella saamme pokaalin käymään myös Jyväskylässä, toteaa Jukka Holtari.

Stanley Cup -pokaali on erittäin arvostettu palkinto, sillä sen voittaminen vaatii NHL:ssä paljon.

- Stanley Cup -pokaali on erittäin vaikeasti voitettavissa. NHL:n runkosarja on pitkä ja vaativa ja pudotuspelit kestivät esimerkiksi tänä keväänä kokonaista kaksi kuukautta, ja Boston Bruinsin pelaamien pelien ja ottamien voittojen määrä oli tosi kova. Mestaruus on vaatinut joukkueelta henkisesti ja fyysisesti erittäin paljon, sanoo Holtari.

Mestarijoukkueen pelaajilla ja johdolla kiertävä Stanley Cup -pokaali on aito, ja siksi mukana kulkee koko ajan kaksi Hockey Hall of Famen järjestämää vartijaa.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRisto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

JYP vaihtaa valmentajaa. Lauri Merikivi, 35, on vapautettu tänään päävalmentajan tehtävistä, ja tilalle astuu Risto Dufva, 55. Dufvan sopimus kestää kauden loppuun asti.

Lue lisää
Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Lue lisää
Jake Newton JYPiin

Jake Newton JYPiin

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jake Newtonin kanssa. Newton pelasi JYPissä myös kevätkauden 2018. Hän on aiemmalla Liigaurallaan edustanut myös Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota.

Lue lisää
JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä JYP-ura päättyy tähän kauteen. Holtari on toiminut JYPissä urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kaikkiaan 14 vuotta.

Lue lisää
Miika Lahti jatkaa JYPissä

Miika Lahti jatkaa JYPissä

JYP käyttää keskushyökkääjä Miika Lahden sopimuksen sisältämän option, ja 31-vuotias Lahti jatkaa JYPissä kauden 2018 - 2019 loppuun asti. Maalivahti Pekka Tuokkolan sopimusta on jatkettu 1. joulukuuta asti.

Lue lisää
Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni toimii JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtajana tämän kauden loppuun asti eli JYPin toimitusjohtaja Aku Valleniuksen sairausloman ajan.

Lue lisää