Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Harri Ilvonen JYP-puolustukseen

Veikkausvinkit

 

Harri Ilvonen JYP-puolustukseen


JYP on tehnyt 2+1 -vuotisen sopimuksen puolustaja Harri Ilvosen, 22, kanssa. Raamikas Ilvonen (188 cm/88 kg) on pelannut SM-liigaa 126 runkosarjan ottelua pääosin Tapparassa, mutta 11 ottelua myös HPK:ssa. Kaudella 2009 - 2010 Ilvonen iski Tapparassa puolustajaksi hyvät tehot 6 + 13 ja saman kauden play offseissa 9 ottelussa pisteet 3 + 5. Ilvonen on pelannut 3 A-, 13 nuorten ja 6 poikien maaottelua. Hän on Minnesota Wildin varaus kesältä 2007.

Ilvosen tulon myötä JYP-puolustus kaudelle 2011 - 2012 on koossa. JYP-pakkeina pelaavat Sami Vatanen, Arto Laatikainen, Kalle Koskinen, Olli Malmivaara, Antti Jaatinen, Harri Ilvonen, Kristian Näkyvä ja Yohann Auvitu (FRA). Pelipaikoista kilpailevat myös D Teamissä pelaavat JYP-organisaation puolustajat.

JYPillä on sopimus 14:n hyökkääjän kanssa. Sopimuspelaajat ovat: Eric Perrin, Jani Tuppurainen, Filip Riska, Juha-Pekka Hytönen, Jari Jääskeläinen, Antti Jaatinen, Ossi Louhivaara, Turo Asplund, Miika Lahti, Jonne Virtanen, Olli Sipiläinen, Antti Pihlström (optio KHL, Pohjois-Amerikka), Tuomas Pihlman ja Harri Pesonen.

JYP-maalivahdit ovat Joni Myllykoski ja Riku Helenius. Tuoreen NHL-varauksen saanut JYP-vahti Samu Perhonen torjuu kiekkoja Mestiksen D Teamissä.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRisto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

JYP vaihtaa valmentajaa. Lauri Merikivi, 35, on vapautettu tänään päävalmentajan tehtävistä, ja tilalle astuu Risto Dufva, 55. Dufvan sopimus kestää kauden loppuun asti.

Lue lisää
Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Lue lisää
Jake Newton JYPiin

Jake Newton JYPiin

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jake Newtonin kanssa. Newton pelasi JYPissä myös kevätkauden 2018. Hän on aiemmalla Liigaurallaan edustanut myös Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota.

Lue lisää
JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä JYP-ura päättyy tähän kauteen. Holtari on toiminut JYPissä urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kaikkiaan 14 vuotta.

Lue lisää
Miika Lahti jatkaa JYPissä

Miika Lahti jatkaa JYPissä

JYP käyttää keskushyökkääjä Miika Lahden sopimuksen sisältämän option, ja 31-vuotias Lahti jatkaa JYPissä kauden 2018 - 2019 loppuun asti. Maalivahti Pekka Tuokkolan sopimusta on jatkettu 1. joulukuuta asti.

Lue lisää
Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni toimii JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtajana tämän kauden loppuun asti eli JYPin toimitusjohtaja Aku Valleniuksen sairausloman ajan.

Lue lisää